Uutiset / 2008 / Seinäjoki haki revanssin – JJK Akatemia hävisi 2-4

26.01.2008

JJK Akatemian voittoputki katkesi perjantaina SM-sarjan C-lohkossa kun TP-Seinäjoki Akatemia kävi hakemassa edellisen ottelun tappiolleen revanssin JJK:sta 2-4 (0-3) numeroin.

”Ottelu oli aika sekava joka lähti osaltamme ihan hyvin käyntiin. Meillä oli alussa muutama hyvä maalintekopaikka mutta emme onnistuneet. Seinäjoki puolestaan teki maalin ensimmäisellä jaksolla lähes jokaisesta hyökkäyksestään joita edelsivät meidän räikeät puolustusvirheet”, JJK:n valmentaja Anssi Leino mietiskeli.

”Pidimme puoliajalla kopissa tiukahkon palaverin ja päätimme ottaa Seinäjoen kiinni. Saimmekin jakson alkuun monta maukasta paikkaa”, Leino totesi. Joel Leino kavensi vartin jälkeen Niko Markkulan syötöstä tilanteeksi 1-3. JJK painoi edelleen päälle mutta lopullisen ratkaisun iski Seinäjoki erotuomarin antamasta kyseenalaisesta rankkarista. Eero Markkanen viimeisteli lopulliset 2-4 numerot Sampo Ojalan syötöstä.

”Loimme paikkoja riittävästi johon voimme olla tyytyväisiä. Puolustuspelimme ja pallollinen kontrolli oli vaihteeksi hakusessaan”, Leino päätti.