Uutiset / 2008 / JJK-VIFK aloittaa elokuun kotiputken sunnuntaina

02.08.2008

JJK kohtaa sunnuntaina Harjulla Ykkösen 14. kierroksen ottelussa IFK Vaasan. Edellisessä kotiottelussaan hyvän vireen löytänyt JJK hakee jatkoa virkeälle koti-ilmeelle.

JJK on pelannut viisi peräkkäistä ottelua ilman tappiota. Ykkösen kuntopuntarin ykkönen hakee näin jatkoa viime aikojen ilmeen kirkastumiselle. VIFK on ollut JJK:lle vaikea vastustaja edellisissä otteluissa sillä sekä viime kauden Harjun kohtaamisessa että kevätkierroksen kamppailussa Vaasassa päädytiin 1-1 tasalukemiin. Vaasalaiset ovat tuottaneet vaikeuksia kauden aikana monelle joukkueelle sillä joukkue on pakottanut kahden voiton lisäksi 8 joukkuetta tasapeliin.

”Odotan tasokasta ottelua. VIFK pelaa hyvää jalkapalloa sillä joukkueen peli perustuu lyhytsyöttöpeliin ja taitava keskikenttä Sundin ja Tuovilan johdolla pystyy haastamaan sarjan kaikki joukkueet”, JJK-luotsi ennakoi. ”VIFK:in alakerta on vahva ja joukkueen hyökkäyspäässä on tulivoimaa Britschgin ja Krstevskin johdolla”, Priha muistuttaa.

JJK:lta puuttuu sunnuntain ottelusta pelikiellossa oleva kapteeni Matti Lähitie. Joukkueen kokoonpanoon palaa Vinny. Teemu Pulkkinen on myös palaamassa kokoonpanoon näinä päivinä sillä hän hakee jo sunnuntaina pelituntumaa Huiman paidassa Porissa PoPa-kamppailussa.

JJK:lla aktiivinen elokuu Harjun stadionilla

JJK esiintyy elokuussa Harjulla poikkeuksellisen aktiivisesti ja säännöllisesti. Joukkue pelaa kotiyleisön edessä peräti neljänä peräkkäisenä sunnuntaina.

03.08. JJK – VIFK
10.08. JJK – KPV
17.08. JJK – GrIFK
24.08. JJK – KäPa

fcjjk.com