Uutiset / 2008 / JJK juhli Kävelykadulla – Hausmylly nosti tunnelman korkealle

25.10.2008

JJK:n ”juhlaviikot” jatkuivat Kävelykadulla lauantaina kun erittäin lämminhenkisessä tapahtumassa juhlittiin JJK:n historiallista nousua Veikkausliigaan. Juhlan viihteellisestä osuudesta vastannut pop-dance-yhtye Hausmylly osoitti olevansa kovassa vireessä ja pelikunnossa sillä bändi innosti paikallaolijat mainioon tunnelmaan.

Paikallaolleella runsaslukuisella yleisöllä oli hauskaa useaan otteeseen. Ilmiselvästi valtavasti juhlasta nauttinut joukkue innosti juhlayleisön useaan otteeseen aplodeihin ja jokainen pelaaja sai ansaitsemansa huomion. Kaupunginjohtaja Markku Andersson iloitsi kiitospuheessaan JJK:n saavutuksen merkitystä Jyväseudulle, varsinkin juuri kun uusi Jyväskylä on aloittamassa uudelta laajemmalta pohjalta uuden aikakauden ensi vuoden alusta.

”Kuluneen viikon onnitteluista ja kommenteista ja tämänkin hienon tapahtuman ilmapiiristä on välittynyt selvä viesti ja tunne että JJK:n nousu Veikkausliigaan on koskettanut todella suurta ihmismäärää Keski-Suomessa”, JJK:n puheenjohtaja Janne Särkkä iloitsee joukkueen urotekoa. ”Liigaan noustaan ensimmäistä kertaa vain kerran ja sen on kyllä viikon aikana huomannut”.

”Nyt nähty kansanjuhla on harvinaista herkkua urheilun saralla viime vuosien aikana Jyväskylässä ja toivotaan että myös jatkossa pystyisimme järjestämään vastaavanlaisia juhlia. Ja mikä olisikaan hienompaa että pääsisimme keväällä Jyväskylässä juhlimaan jo uudelleen Jypin hienoa kautta ja parasta mahdollista lopputulosta”, Särkkä toivoo jääkiekolle menestystä.

Mari Nokelainen vuoden JJK-fani

Kansanjuhlassa palkittiin vuoden JJK-fani. Tunnustuksen sai Mari Nokelainen, joka on ollut seuran uskollinen kannattaja vuodesta 2003. Vuoden pikkupoikapelaajan palkinnon sai 2002 syntynyt Tomi Niku.

Hausmyllyn uudistamassa JJK-biisissä hittiainesta

JJK-juhlassa sai ensi-iltansa myös Hausmyllyn uudelleen sovittama JJK-tunnari. Yleisö otti uusintaversion vastaan todella innostuneena ja kappaleelle voikin luvata hienoa menestystä. JJK-biisistä tullaan tekemään sinkku jonka jokainen kausikortin ostaja saa kortin mukana Joulukampanjan aikana.

”Kannustuslaulun sanat ovat pysyneet samoina. Poljento on vauhdikkaampi ja mahtipontisempi. Rock-henkisyys ja kitarasoolot ovat säilyneet”, Hausmyllyn laulaja Pasi Heinonen kuvailee tuoretta biisiä.

fcjjk.com / ksml.fi