Uutiset / 2008 / JJK ja Kings tasapeliin A-nuorissa

24.04.2008

JJK ja kuopiolainen Kings pelasivat tasan 2-2 (2-1) A-nuorten SM-sarjan ottelussa perjantai-iltana Vehkalammella. Vierasjoukkue tuli otteluun hyvällä asenteella ja siirtyikin kymmenen minuutin pelin jälkeen 1-0 johtoon Juuso Parhialan maalilla kotijoukkueen avustuksella. JJK nousi tasoinen viiden minuutin päästä tästä Patrick Poutiaisen maalilla. Puoliajan lopussa Mikko Pietilä vei isännät 2-1 johtoon Niko Kauton antaman kulman jälkitilanteesta. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla JJK loi useita maalipaikkoja, mutta viimeistely oli todella huonoa.

Toisen puoliajan puolivälissä kotijoukkueelle tarjottiin mahdollisuutta ratkaista ottelu lopullisesti, kun Marcus Virtanen kaadettiin rankkarin arvoisesti. Eero Markkasen laukoman rangaistuspotkun torjui kuitenkin Kingsin maalivahti Ville Kosonen ja antoi Kingsille vielä mahdollisuuden tulla peliin mukaan. Vieraat käyttivät saamansa mahdollisuuden ja tasoittivat pelin vapaapotkun jälkitilanteesta kun ottelua oli jäljellä vain seitsemän minuuttia.

JJK:n saldona kolmesta ottelusta on kaksi tasapeliä ja yksi tappio. JJK:n valmentaja Tom Nevanpää harmitteli varsinkin ensimmäisen puoliajan maalintekopaikkojen tuhlausta. Seuraavaksi joukkue kohtaa ensi perjantaina Kotkassa FC KooTeePeen.