Uutiset / 2008 / JJK hakee pirteämpää koti-ilmettä keskiviikkona

22.07.2008

JJK kohtaa Ykkösen 12. kierroksen kamppailussaan keskiviikkona Harjun stadionilla Atlantiksen Helsingistä. JJK:n kotiesitykset ovat aiemmissa neljässä kamppailussa jättäneet selvästi parannettavaa ja Atlantis-ottelu tarjoaa mahdollisuuden tason nostamiselle.

”Yritämme ehdottomasti jatkaa siitä mihin Vuosaaressa sunnuntaina jäimme. Tason on säilyttävä myös kotona ja Atlantis -ottelu on seuraava mahdollisuutemme nostaa pelimme tasoa myös kotiotteluissa”, valmentaja Ville Priha miettii. ”Meidän on nostettava keskiviikkona prässikorkeuttamme ja yritettävä ottaa peli haltuun rohkeammalla esityksellä”, Priha toteaa.

Ville Priha arvostaa Abdou Talatin luotsaaman Atlantiksen osaamista vaikka joukkue ei olekaan saanut alkukaudesta esiin aivan parastaan. ” Atlantis on taitava porukka jolla on pallollista osaamista runsaasti. Varsinkin Risto Salmi ja Lasse Lind ovat tärkeitä joukkueelleen ja kärkipelaaja Obi Metzger on otettava tarkasti”, Priha analysoi vastustajan vahvuuksia.

Alkukauden nihkeähköjen kotiotteluiden syitä Priha ei lähde liikaa selittelemään. ”Emme ole jostain syystä vain saaneet kotipeleissä aikaiseksi samanlaista aggressiivisuutta ja tekemisen iloa ja tasoa kuin vieraissa. Tarkoitus on saada asiaan muutos jo heti huomenna”, Priha kertoo.

JJK:n poissaolot: Paija (pelikielto), Pulkkinen (akillesjänne), Markkula (akillesjänne) ja mahdollisesti Wusu (polvi).

Atlantiksen poissaolot: M. Sesay (pelikielto), Eid, mahdollisesti Lundberg

JJK-Atlantis FC Harjulla keskiviikkona klo 18.30 – tervetuloa!

fcjjk.com