Uutiset / 2008 / JJK B-nuorten joukkueille voitto ja tappio

04.05.2008

JJK:n B-nuorten Ykkösessä pelaavat joukkueet pelasivat tämän kauden ensimmäiset kotiottelunsa sunnuntaina Vehkalammella. Päivän saldo oli voitto ja tappio.

JJK B2 kohtasi A-lohkon ottelussa Myllykosken Pallon. Kotijoukkue voitti ottelun 2-0(2-0). Kotijoukkueen maalit tekivät Peetu Lintinen ja Eero Markkanen. Toiselle puoliajalle MyPa nosti prässiään ja JJK oli ahtaalla, mutta puolustuksen johtajan Samu Niemisen ja maalivahti Antti Peltomäen johdolla kotijoukkue kesti vieraiden painostuksen. ”Tärkeä voitto, hallittiin ensimmäistä puoliaikaa täysin. Hyvä voitto, mutta toinen jakso oli huonoa peliä meiltä. Jatkoon kuitenkin hyvin mielin” totesi  JJK:n valmentaja Pekka Olsbo.

JJK B1 joukkue kohtasi C-lohkon kamppailussa Kokkolan Palloveikot. KPV murskasi kotijoukkueen lukemin 6-0(3-0). JJK:n valmentaja Mika Järvinen kommentti ottelusta: ”Kolme viimeistä viikkoa ollaan pelattu hyvällä sykkeellä harjoituspelit ja viikon takainen sarja-avaus Oulussa. Mutta KPV palautti meidät takaisin lähtöruutuun. Me tarvitaan kentälle 11 pelaajaa, jotka laittaa itsensä täysillä likoon, niin kyllä se pallo pomppiin meillekin”.

Joukkueiden seuraavat ottelut ovat: la 10.5.klo 11.15 JJK B2-MP, Vehkalampi ja su 11.5.KPS-JJK, Kokkola.