Uutiset / 2008 / JJK A vierasvoittoon Espoossa

24.06.2008

JJK:n A-nuoret hakivat Espoosta FC Hongasta komean vierasvoiton 4-3(2-2) SM-karsintasarjassa. Tapahtumarikas ja vauhdikas ottelu ratkesi vierasjoukkueelle aivan ottelun lopussa kun Niko Kauton antaman keskityksen kotijoukkue ohjasi omaan maaliin.

Ensimmäisen puoliajan molemmat JJK:n maalit teki Sampo Ojala. Toisen puoliajan alkupuolella Joni Kivelä ohjasi Miika Nykäsen keskityksen sisään ja JJK siirtyi 3-2 johtoon. ”Olipa ailahteleva peli. Toisella puoliajalla saatiin kuitenkin peli hallintaan, ja luotua kontroloituja hyökkäyksiä. Joukkueelta todella hieno venyminen” totesi JJK:n valmentaja Tom Nevanpää ottelun jälkeen. JJK:n maalivahtina debytoi B-ikäinen Valtteri Kairaluoma. JJK:n voitto ei kuitenkaan riittänyt pitämään joukkuetta syksyn SM-sarjassa, vaan joukkue pelaa Ykkösessä