Uutiset / 2008 / Ilkka Marttila odottaa tasaista kamppailua

25.07.2008

PS Kemillä on sunnuntaina mahdollisuus kasvattaa tappiottomien kotiotteluiden putki viiden pelin mittaiseksi, kun se saa vieraakseen jyväskyläläisen JJK:n. JJK:lle kaikki kaikessa on ollut hyökkääjä Babatunde Wusu. Wusu johtaa Ykkösen maalipörssiä 11 osumalla. Hän on ollut rakentamassa myös seitsemää osumaa.

”Meidän pitää pystyä pelaamaan kurinalaisesti molempiin suuntiin eli samalla tavalla kuin TP-47:ää vastaan. Tulossa on kova ja tasainen ottelu, mutta pystymme lähtemään otteluun levollisin mielin”, PS Kemin valmentaja Ilkka Marttila sanoo.

Kemiläiset viettivät Tornio-pelin jälkeen viiden päivän loman, joten ainakin pelihalut ovat kemiläismiehistöllä kohdallaan. Toppari Erkka Pätsi palaa pelikiellon jälkeen riveihin. Hyvään pelikuntoon päässyt Ethie on puolestaan katsomossa pelikiellon vuoksi.

”Grazianon tilanne on auki. Hän on juoksennellut harjoituksissa, mutta ei ehkä ole vielä sunnuntaina pelikykyinen”, Marttila sanoo.

Vähintäänkin tyydyttävästi kauden aloittaneen PS Kemin otteet eivät täysin tyydytä valmentaja Marttilaa. ”Viikingit ja AC Oulu ovat kärkijoukkueet, mutta niiden takana muut ovat tasaisia ja pelit voivat päättyä miten vain. Itsekin kaipaan meiltä tasaisuutta, sillä peliesitykset ovat vaihdelleet liian paljon”, Marttila tuumaa.

Priha luottavaisena Kemiin

”Kahden hyvän pelin jälkeen on mukava lähteä sunnuntain Kemi-otteluun. tarkoituksena on säilyttää päällä sama iloinen vire ja sitä lähdemme virittelemään jo lauantaina kun bussin nokka suunnataan pohjoiseen”, JJK:n luotsi Ville Priha toteaa

JJK:lta on sivussa sunnuntaina Ady (pelikielto), Teemu Pulkkinen (akillesjänne / mukana jo harjoituksissa) ja Niko Markkula (akillesjänne).

kemi.fi/pskemi / fcjjk.com