Uutiset / 2007 / JJK-GAALA: Veikkausliigapelaajat näkyvästi esillä JJK-Gaalassa

12.11.2007

 

 

Lauantai-iltana Kharmassa järjestetty JJK:n kauden päätösgaala toi estradille useammankin Veikkausliigapelaajan joilla kaikilla on vahva side JJK-paitaan.

JJK halusi juhlassa muistaa nykyisten JJK-pelaajien lisäksi myös Veikkausliigassa hyvin menestyneitä JJK-kasvatteja. Nämä lähettiläät ovat erittäin tärkeitä linkkejä JJK-laisuudesta muualla Suomessa ja parhaimmillaan pelaajat palaavat jossain vaiheessa uraansa takaisin JJK-paitaan.

JJK onnitteli paikalle päässeitä tuoreita Veikkausliigan mitalisteja kun seuran puheenjohtaja Janne Särkkä ja seurajohtaja Joni Vesalainen ojensivat JJK:n pelipaidat Tampere Unitedin kultajoukkueen riveissä näkyvässä roolissa olleelle Tomi Petresculle ja FC Hakan hopeamiehistön avainpelaajalle Mikko Manniselle (yläkuva).

Lahtinen, Viren ja Ady JJK:n väreihin

JJK:n uusimmat vahvistukset Mika Lahtinen (PP-70), Anssi Viren (FC Kooteepee) ja Ady (TPS) saivat juhlassa myös omat pelipaitansa ja juhlayleisö sai näin esimakua tulevasta Samban säestyksellä.

Kuvassa: Lahtinen, Viren ja Ady yhdessä JYP:in liigaorganisaatiosta JJK-joukkueeseen siirtyneen Akatemiapäällikkö A(n)dy Kivelän kanssa.

JJK toivottaa uudet pelaajat lämpimästi tervetulleiksi Jyväskylään!

fcjjk.com