Uutiset / 2007 / FC Hämeenlinna haki pisteet Harjulta 1-2 numeroin

22.09.2007

JJK alavireinen syyskausi sai jatkoa lauantaina, kun FC Hämeenlinna haki vieraspisteet Harjulta lukemin 1-2 (0-1). Koko viikon jatkunut sade oli tehnyt Harjun kentästä todella pehmeän ja hankalan pelata, mutta kuten kotijoukkueen valmentaja Ville Priha totesi, ”ei voida kenttää syyttää tappiosta, se oli molemmille samanlainen. Eihän se hyvässä kunnossa ole, eikä varmaan paremmaksi tänä syksynä tule”.

FC Hämeenlinna siirtyi 1-0 johtoon kun ottelua oli pelattu 31 minuuttia. JJK hallitsi ottelun ensimmäistä puoliaikaa, mutta viimeistely ontui ja tauolle siirryttiin vierasjohdossa. ”Pelasimme Hämeenlinnassa heinäkuussa paljon huonomman pelin, silti voitimme. Nyt olimme selvästi parempi joukkue kentällä mutta maalit ratkaisevat”, Priha jatkoi.

Toiselle puoliajalle JJK teki muutaman muutoksen. Babatunde Wusu tuli vaihtoon ja Zakaria Abahassine kärkeen hänen tilalleen. Janne Järvinen tuli laitaan Saken paikalle ja oli piristysruiske joukkueelle. JJK:n tasoitus tuli rankkarista, kun Tommi Kari oli kaadettu pilkun arvoisesti. Rankkarin laukoi sisään varmasti Matti Lähitie (kuva). Vierasjoukkueen voittomaalin JJK:n maalivahti Matti Salkojärvi otti reilusti omaan piikkiin. ”Ensin ajattelin puskea palloa, mutta sitten en ehtinytkään siihen, kyllä harmittaa”. FC Hämeenlinnan voittomaalin teki viisi minuuttia ennen ottelun loppua Aleksi Latvanen.

Vaikka JJK on kulkenut viime ottelut tappioputkessa jatkaa joukkue sarjassa edelleen hienosti kolmantena kun TP-47 koki samaan aikaan kotitappion Vaasan IFK:lle.

JJK hakee kirkastusta loppukaudelle Suomen Cupista kun HJK saapuu torstaina Harjulle ja panoksena on paikka 4 parhaan joukkoon. Ottelun alkaa Harjun Stadionilla klo 16.30 – tervetuloa!