Tuhti tietopaketti tulevan kauden lipunmyynnistä

10.04.2015

jjk-fiilistely-kaikki-kortit-2-2015

JJK:n kotiotteluiden lippukäytäntöihin tulee viime kaudesta muutamia muutoksia. Toivottuna uutuutena valikoimiin tulee mobiililippukauppa W-ZUP, jonka kautta pääsyliput voi ostaa kätevästi täysin mobiilisti!

Harjulla tulee tulevalla kaudella olemaan viimevuotiseen tapaan avoinna kaksi katsomoa: pää- ja aurinkokatsomo. Sekä katon alla olevaan pääkatsomoon että vastakkaiseen aurinkokatsomoon myydään niin kausikortteja, yksittäisiä ottelulippuja kuin lippulahjakorttejakin.

Kausikortti on takuuvarma valinta – pääset aina sujuvasti jonottamatta sisään stadionille ja tulevalla kaudella kausikortti on ainoa keino varmistaa pääkatsomosta sama, haluttu paikka joka ottelussa. Pääkatsomomausikortin hinta on 170 euroa, eturyhmille 120 euroa.

Pääkatsomokausikortin lisäksi tarjolla on aurinkokatsomokausikortti 120 euron hintaan. Perheen nuorimmaisille (7-16v) tarjolla on oma kausikortti, Fox Card, huippuhuokeaan 20 euron hintaan. JJK tarjoaa kuitenkin perinteiseen tyyliin Fox Cardit keskisuomalaisille juniori-ikäisille futareille – tästä tiedotamme vielä erikseen tarkemmin.

Yrityksille myynnissä on oma yrityskorttinsa, johon sisältyy erikseen nimikoidun istumapaikan lisäksi kahvilipukkeita. Lisäksi tarjolla on klubikortti, joka oikeuttaa uudistuneeseen buffet-ruokailuun jokaisessa neljässätoista ottelussa.

jjk-kettukauppa-lahjakortti-2015-paakatsomo

Valinnanvapaus irtolipuilla ja lahjakorteilla

Yksittäiset otteluliput pääkatsomoon ovat aina saman hintaisia, 15 euroa. Aurinkokatsomoliput ovat puolestaan 10 euroa, eturyhmille (opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset) 8 euroa ja lapsille 5 euroa.

Yksittäisiä ottelulippuja ei tulla paikkanumeroimaan tulevalla kaudella sen enempää aurinko- kuin pääkatsomoonkaan. Siispä ainoa tapa varmistaa, että pääset jokaisessa pelissä omalle, hyväksi katsomalleen paikalle pääkatsomossa, on ostaa kausikortti!

Kausikorttilaisten paikat tullaan merkitsemään ja irtolipuilla saa vapaasti valita katsomosta haluamansa merkitsemättömän paikan.

Portilla myytävien ottelulippujen lisäksi myynnissä on lippulahjakortteja. Lahjakortit eivät ole ottelukohtaisia, vaan ne voi käyttää missä tahansa haluamassaan ottelussa. Lippulahjakortit ovat saman hintaisia kuin varsinaiset aikuisten pääsyliputkin eli 15 ja 10 euroa.

Pääsylippulahjakorttien lisäksi saatavilla on 30 euron hintaisia ottelukohtaisia klubilahjakortteja, jotka sisältävät pääsyn klubitelttaan uudistuneen buffet-aterian ja taukotarjoilujen äärelle (ei pääsylippua otteluun).

Varsinaisten ottelulippujen verkkomyyntiä ei tulevalla kaudella ole. Ottelulippulahjakortit ovat kuitenkin – jo nyt! – myynnissä Kettukaupassamme ja ne toimivat täysin samoin kuin varsinainen ottelulippukin.

Uutuutena mobiililiput

W-ZUP-banneri-300x150Täysin uutena palveluna tarjoamme yhdessä mobiililippukauppa W-ZUPin kanssa mahdollisuuden ostaa pääsylippu kätevästi mobiilina! Tällöin paperista lippua ei tarvita, vaan saat puhelimeesi mobiililipun, jota portilla näyttämällä pääset sisään.

Ennakkolipunmyynti tulee tulevalla kaudella tapahtumaan pääasiallisesti W-ZUPin kautta. Mobiilikaupan lisäksi ennakkoliput ovat myynnissä Harjulla sijaitsevassa JJK:n toimistossa aina ottelupäivän puoleenpäivään asti.

Lahjakorttipaketti – loistava lahjaidea!

Mikäli kausikortti tuntuu hieman liian suurelta hankinnalta – tai mikäli haluat ottaa perheenjäseniä tai kavereita seuraksesi otteluun – on lahjakorttipaketti oivallinen valinta.

Tarjolla on pyöreän sadan euron paketit niin pää- kuin aurinkokatsomoonkin. Pääkatsomopaketissa on kahdeksan lippua, aurinkokatsomopaketissa puolestaan yksitoista – pakettina ostettuna saat siis yhden ottelun kaupan päälle ja varmistat pääsysi suurimpaan osaan 14 kotiottelusta!

Paketit löytyvät myös W-ZUPin kautta näppäränä mobiilisarjalippuna!