Tietoa UEFA Europa Leaguen mahdollisesta toisesta kierroksesta

07.07.2012

JJK UEFA Europa League 2012 toinen karsintakierros 19.7.

 

Upeasti torstaisessa eurodebyytissään esiintynyt JJK pitää katseensa tiukasti seuraavassa liigapelissään – ja sen jälkeen tietysti UEFA Europa Leaguen ensimmäisen kierroksen toisessa osaottelussa, joka pelataan Oslossa tulevana torstaina 12.7. JJK lähtee historialliseen vierasotteluun hyvistä asemista eikä varmasti tule tinkimään piinkovasta työnteosta ja asenteestaan piirun vertaa.

 

JJK:n selvittäessä tiensä ensimmäisestä otteluparista jatkoon, toisen kierroksen vastustajaksi saapuu joko FK Zeta Montenegrosta tai FC Pyunik Armeniasta. Zeta voitti tämän otteluparin ensimmäisen ottelun vieraskentällä selvin numeroin 0-3, joten tällä hetkellä montenegrolaisvastustaja näyttää todennäköisemmältä vaihtoehdolta.

 

Vaikka mitään ei ole vielä voitettu, JJK on jo tässä vaiheessa saanut suuren määrän kyselyjä UEFA Europa Leaguen mahdollisen toisen karsintakierroksen pääsylipuista. Kaikkien eurohuumaisten tiedonjanon sammuttamiseksi, tässä lyhyt tietopaketti mitä tapahtuu jos Kettupaidat etenevät toiselle kierrokselle:

 

– Toisen kierroksen ensimmäinen osaottelu pelataan Jyväskylässä torstaina 19.7. klo 19:00.

 

Kausikorttilaiset ja yhteistyökumppanit voivat tehdä sitovat varaukset pääsylipuistaan jo nyt sähköpostilla osoitteeseen liput@jjk.fi. Etuosto-oikeus kestää pe 13.7. klo 8:00 asti. Varaukset ovat sitovia ja pääsyliput voi hakea Harjun ELY-stadionilta ma 16.7. – ke 18.7. klo 9-17 välisenä aikana. Liput voi maksaa noudon yhteydessä, yritystilaukset laskutamme normaalisti.

 

– Pääsylippujen, klubilippujen ja Vesilinna VIP -lippujen hinnat ovat samat kuin ensimmäisellä kierroksella ja paikkoja on saatavilla erittäin rajoitettu määrä. Poikkeuksena on pääkatsomon uusin osa takakaarteessa (D-sektori), johon pääsyliput maksavat 35€. Tämä katsomonosa ei ole katettu ja osa istumapaikoista on vahvasti näkörajoitteisia.

 

Yleinen lipunmyynti otteluun alkaa perjantaina 13.7. klo 9:00 Lippupalvelun verkkopalvelussa osoitteessa www.lippupalvelu.fi 

 

Kuten jo alussa mainittiin, kaikki tämä on tietysti vielä ehdollista ja edellyttää että JJK klaaraa ensimmäisen kierroksen vierasottelunsa Oslossa tulevana torstaina. Suosittelemme kuitenkin tekemään lippuvaraukset jo ennen torstain tapahtumaa – kaikki ketkä olivat ensimmäisessä euro-ottelussa paikalla ymmärtävät kyllä miksi!

 

UEFA Europa Leaguen mahdollinen toisen karsintakierroksen ottelu JJK Jyväskylä vs. FK Zeta (Montenegro) / FC Pyunik (Armenia) torstaina 19.7. klo 19:00 Harjun ELY-stadionilla Jyväskylässä. Varaa pääsylippusi lähettämällä sähköpostia liput@jjk.fi – tervetuloa eurohuumaan!