Testissä olevalle Markkaselle kaksi maalia AIK:n paidassa – ”Hyvältä tuntuu!”

11.11.2013

jjk-ifk_erzin_tuuletus_160613

Suomessa useimmat joukkueet viettävät ansaittua kesälomaansa, mutta JJK:n kärkikolossi Eero Markkanen on parhaillaan antamassa näyttöjä ruotsalaiselle suurseura AIK:lle.

Markkanen vietti lähes koko viime viikon toiseksi Allsvenskanissa sijoittuneen AIK:n mukana. Kutsu takaisin Tukholmaan kävi saman tien, sillä hyökkääjä haluttiin nähdä tositoimissa maanantaisessa harjoitusottelussa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa IK Siriusta vastaan. 3-3-lukemiin päättynyt ottelu sujui Markkaselta tapaan, johon Jyväskylässä ollaan totuttu – mies kun viimeisteli kaksi AIK:n kolmesta maalista!

– Ensimmäinen oli kääntölaukaus, veska oli kyllä mukana, muttei saanut torjuttua. Toisessa sain pallon linjan taakse, topparin menetettyä tasapainonsa siinä oli hyvin aikaa ja tilaa sijoittaa pallo maaliin, Erzi kertaa osumiaan.

– Ja olisihan siinä vielä kolmanteenkin paikat olleet. Mukava oli päästä pelaamaan, kaudesta jäi itselleni sen verran virtaa.

Kokonaisuudessaan testiaika on sujunut Markkasen mukaan hyvin.

– Oikein hyvältä on tuntunut. Kaikesta huomaa, että AIK on seurana todella ammattimainen ja asiat on kaikin puolin hyvin hoidettu.

– Kentällä tempo on täällä kovempi kuin Suomessa ja Siriuskin Superettanin nousijajoukkueena pystyi pelaamaan hyvää futista. Kaiken kaikkiaan hyvä maku on jäänyt niin kentältä kuin sen ulkopuoleltakin!

Markkanen viettää tukholmalaisseurassa vielä ainakin tiistain.