Taylorille jatkosopimus kauteen 2015!

26.11.2013

JJK  ja Robert Taylor ovat tehneet kauden 2015 loppuun ulottuvan jatkosopimuksen! Keskikentän keskustan taitoniekalla oli entuudestaan tulevan kauden kattava sopimus.

Toimitusjohtaja Petro Punna toteaa, että pidemmän sopimuksen katsottiin palvelevan paremmin kumpaakin osapuolta – ja tukevan JJK:n pitkän tähtäimen suunnitelmia.

– Kaikilla muillakin nuorilla lahjakkuuksillamme oli voimassaolevat kaksivuotiset sopimukset ja halusimme nyt päivittää Roopenkin sopimuksen. Pidempi sopimus luo molemmille tietynlaisen työrauhan. Meillä on tietenkin myös todella vahva luotto Roopeen, hänellä on pelaajana mahdollisuudet aivan mihin tahansa. Viime syksyn pelit Veikkausliigassakin näyttivät hänen potentiaaliaan.

– Pidempi sopimus on myös linjassa pitkäjänteisen suunnitelmamme kanssa – joukkuetta rakennetaan vahvasti tulevaan katsoen.

jjk-mypa_roope_taistelee_050813

Aidonin kummipelaaja nähdään taituroimassa Kettupaitojen keskikentällä jatkossakin

”Innolla uuteen kauteen”

Taylor lähti JJK:sta vuonna 2010 Englantiin Lincoln Cityn organisaatioon ja teki viime keväänä brittikentiltä paluun kasvattiseuraansa. Loppukaudella Taylor nousi vahvojen otteidensa myötä Kettupaitojen avauskokoonpanoon Veikkausliigassa.

Myös Taylor itse on nyt hyvin tyytyväinen tuoreeseen jatkosopimukseensa.

– Todella hyvä juttu, ensi kaudella saa rauhassa keskittyä pelaamiseen ja siitä nauttimiseen, kun jo tulevalle kaudellekin on sopimus, eikä tarvitse sitä miettiä. Olen asettunut jälleen hyvin Jyväskylään ja opinnotkin ovat nyt täällä, joten vielä ihan aivan saman tien ei tee mieli lähteä uudestaan muualle, toteaa Roope, jolla kuitenkin kunnianhimoisena pelaajana on pidemmän aikavälin tähtäin vankasti ulkomailla.

Muiden nuorten pelaajian tavoin myös  Taylor on tehnyt omatoimisesti ahkerasti marraskuun ajan etenkin fysiikkaharjoituksia. 19-vuotias keskikenttätaituri odottaa kuitenkin jo joulukuun toinen päivä alkavia joukkueharjoituksia.

– Todella innolla tässä jo odottaa sitä, että joukkuetreenit taas alkavat. Mukava päästä jälleen pelaamaan futista ja tekemään hommia porukassa, kun on kuukauden treenannut lähinnä itsekseen.

– Uusi joukkuehan tämä nyt käytännössä on viime vuoteen verratuna, paljon nuoria jätkiä. Hienoa ylipäänäsä päästä jälleen viettämään aikaa yhdessä koko joukkueena!