Tänään mennään! JJK – FK Zeta klo 19, lue tästä toimintaohjeet

19.07.2012

1907-jjk-zeta-uel2-web920x409

 

Torstai on jälleen toivoa täynnä, kun Kettupaidat lähtevät saalistamaan Montenegrosta tulleiden vieraidensa päänahkaa UEFA Europa Leaguen toisen karsintakierroksen ensimmäisessä osaottelussa Harjun ELY-Stadionilla.

 

Samoin kuin Stabaek-ottelussa, poikkeavat tässäkin ottelussa järjestelyt liigaotteluista. Toivommekin, että otatte seuraavat seikat jälleen huomioon:

 

– Stadionin portit avataan klo 17:30. Tulethan ajoissa paikalle ja varaudut turvatarkastukseen!

 

Stabaek-ottelusta poiketen sisäänkäynti stadionille tapahtuu nyt sekä Ihantolantien puoleisesta pienemmästä portista että stadionin kaupunginpuoleisesta kolmosportista. Myös poistuminen stadionilta tapahtuu ainoastaan näiden kahden portin kautta. Pääportista käynti on ainoastaan pyörätuolikatsojille.

 

– Kaikilla katsojilla pitää olla oma numeroitu istumapaikkalippunsa pääkatsomoon. Myös lapset tarvitsevat omat pääsylippunsa.

 

– Otteluun ei käy mikään normaali Veikkausliigan kausikortti, lahjakortti, Fox Card, tms., vaan jokainen katsoja tarvitsee erillisen numeroidun pääsylipun joka on tarkoitettu juuri tähän UEFA Europa Leaguen otteluun. Myöskään Stabaek-ottelun varaukset eivät ole voimassa vaan ne koskivat ainoastaan ensimmäisen kierroksen ottelua.

 

– Ottelun aikana katsojien tulee olla omilla istumapaikoillaan eikä peliä saa seurata esimerkiksi kentänlaidalta. JJK:n kioskipalvelut palvelevat sinua kuitenkin normaalisti niin ennen ottelua, ottelun aikana kuin puoliajallakin.

 

– Euro-otteluissa ei ole anniskelua ei klubiteltassa eikä Kettutasanteellakaan johtuen UEFA:n turvallisuusmääräyksistä.

 

 

Tässä vielä ottelupäivän aikataulu:

 

11 – 16 Ennakkolipunmyyntipiste Kävelykadulla avoinna

12 – 16 Lipunmyynti-/lippujen noutopiste Harjun pääportilla

15:00 Lippupalvelun lipunmyynti sulkeutuu

16:00 Intersportin lipunmyynti loppuu

17:15 Lipunmyynti stadionin lipunmyyntipisteissä alkaa

17:30 Harjun ELY-stadionin portit aukaistaan

18:00 Klubiteltta avaa ovensa klubiasiakkaille

19:00 UEFA Europa Leaguen ottelu JJK – FK Zeta alkaa!

n. 19:47 Ottelun puoliaika alkaa

n. 20:50 Ottelu päättyy

22:00 Jälkipelit Memphisissä

 

Pääsylippuja on vielä saatavilla – jo omansa hankkineetkin ottakaa kaikki tutut mukaan, tänään huudetaan JJK pitkälle Euroopassa!