Suomen Cupin neljännesvälierä TPS:ää vastaan Jyväskylässä

09.04.2014

JJK-TPS Suomen Cup 16.4.

Suomen Cup rantautuu Jyväskylään – ja vastassa neljännesvälierässä on TPS!

JJK on selvittänyt tiensä Suomen Cupissa upeasti jo 16. parhaan joukkoon. Arpaonni oli suosiollinen sillä vastaan jännittävään neljännesvälierään saadaan Turun mustavalkoinen ylpeys TPS ja peli pelataan Kettujen kotikentällä Jyväskylässä keskiviikkona 16.4. klo 18:30.

Pelipaikkana ensiviikon huippuottelussa toimii ensisijaisesti myös romanttisella monttu-nimellä tunnettu Viitaniemen urheilupuisto uusittuine tekonurmineen ja viihtyisine katsomoineen. Jos pakkasyöt kuitenkin viivyttävät kentän kuntoon saattamista, varakenttänä toimii muutaman sadan metrin päässä sijaitseva Vehkalammen urheilupuisto. Pelipaikka varmistuu viimeistään vuorokautta ennen ottelua ja siitä tiedotetaan kattavasti JJK:n eri kanavissa.

Ennakkoliput nyt edullisesti verkkokaupasta

Pääsyliput otteluun maksavat aikuisilta 10€ ja 7-16 -vuotiailta lapsilta sekä alennusryhmiin kuuluvilta 6€. Ostamalla lippusi heti ennakkoon verkkokaupastamme säästät kuitenkin vähintään 30% porttihinnoista!

Aikuisten ennakkohinta: 7€

Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varushenkilöt ja lapset 7-16v ennakkohinta: 4€

Emme postita pääsylippuja, vaan ostajien nimi välittyy sisäänpääsyporteille ja pääset sisään kertomalla nimesi. Jos ostat useamman pääsylipun kerralla, toivomme että tulette koko porukalla samaan aikaan sisään.

Kausikorttilaiset ilmaiseksi sisään

Kaikille JJK:n kausikorttilaisille on Suomen Cupin trilleriin vapaa pääsy. Kausikorttien postitusurakka on juuri käynnistymässä Harjulla, joten jos et ehdi saada omaa korttiasi ennen ottelua, ei hätää: kerro nimesi sisäänpääsyportilla niin pääset ilmaiseksi sisään.

Kannustetaan JJK yhdessä voittoon liigajoukkueesta ja jatkoon Suomen Cupissa – tervetuloa!

 

OSTA ENNAKKOLIPPUSI HETI KLIKKAAMALLA TÄSTÄ