Suomen Cup käyntiin lauantaina – kausikortilla alennus lipuista

24.01.2018

JJK aloittaa virallisesti kautensa Respect Suomen Cupin lohkovaiheen kotipelillä lauantaina 27.1., kun Kakkosessa tulevalla kaudella pelaava GrIFK saapuu vieraaksi Vehkahalliin.

Kettupaidat kohtasivat edellisen kerran kauniaislaisen Grankulla IFK:n Ykkösessä vuonna 2016. Tuolloin JJK vei kauden kaikki kolme kamppailua nimiinsä, Saku Leppäsen hääriessä voittojen takuumiehenä viimeistellen maalin jokaisessa kolmessa ottelussa.
Leppänen odottaakin lauantain ottelua ja tositoimiin pääsemistä jo innolla.

– Hyvät fiilikset, toissa kaudella osuin kaikissa peleissä GrIFK:ta vastaan, jatketaan siitä lauantaina. Tavoitteena kolme pistettä ja viihdyttävä matsi.

Päävalmentaja Juha Pasoja on niinikään mielissään virallisten otteluiden tuomasta lisälatauksesta.

– GrIFK on meille hyvä mittari tässä vaiheessa talvea, mahdollisuus nähdä missä mennään. Merkityksellinen ottelu näkyy varmasti myös pelaamisessa, pelaajatkin syttyvät niihin eri tavalla.

Kettupaitojen tämän vuoden puolella pelaamat kaksi harjoitusottelua KuPS:ia ja MP:tä vastaan ovat päättyneet maalittomina. Pasoja ei ole maalittomuudesta kuitenkaan huolissaan.

– Molemmissa otteluissa on pelaaminen ollut ihan hyvää. Ollaan päästy hyvin toteuttamaan harjoiteltuja asioita pelikentällä ja esimerkiksi aggressiivisesti prässääminen on tuottanut tulosta eikä vastustaja ole päässyt juurikaan maalipaikoille. Hyökkäyspäässä taas oma maalinteko on jäänyt lähinnä huolellisuudesta kiinni, paikkoja on kyllä saatu luotua riittävästi.

KettuTV:n videoennakossa Tommi Karin haastateltavana tällä kertaa edellisissä GrIFK-kohtaamisissa osunut keskikenttämies Saku Leppänen:

 

Kausikortilla alennusta pääsylipuista

JJK – GrIFK ottelu alkaa Vehkahallissa klo 13:30. Kenttävuoro alkaa klo 13 eli tuolloin myös alkaa lipunmyynti ja hallin ovet aukeavat yleisölle.

Vehkahallin rajallisesta yleisökapasiteetista johtuen sisään voidaan ottaa saapumisjärjestyksessä kapasiteetin sallimat pari-kolme sataa ensimmäistä, joten saavuthan ajoissa. Lippu maksaa kausikorttilaisille 3 euroa, kaikille muille 5 euroa – paitsi JJK:n omille junioreille, jotka pääsevät sisään maksutta.

Kausikorttinsa jo tilanneista on ovella nimilista ja alennus koskee siis myös kausarihaasteen kautta korttinsa varanneita.

Lipunmyynti tapahtuu hallin edustalla sijaitsevasta valkoisesta JJK:n lipunmyyntiautosta käsin. Asioinnin sujuvoittamiseksi mukaan kannattaa varata käteistä rahaa. Lipunmyynnissä on myös korttimaksumahdollisuus, mutta talvisessa ulkoilmassa laitteiden toiminnassa saattaa esiintyä häiriöitä. Kioskissa maksuvälineenä käy vain käteinen.

 

Tartu haasteeseen:  kettuhaaste2018.com