Sunnuntaina pelataan piirinmestaruudesta – FCV vei viimeksi

14.04.2018

Keski-Suomen piirin Mestaruusottelu JJK:n ja FCV:n välillä pelataan Vehkahallissa sunnuntaina 15.4. klo 14:00!

Viimeksi Keski-Suomen piirin Mestaruusottelu pelattiin 2016 maaliskuussa.

Sunnuntaina klo 14:00 Vehkahallissa pelataan perinteinen Palloliiton Keski-Suomen piirin Mestaruusottelu JJK:n ja FC Vaajakosken välillä. Ottelu juhlistaa samalla omalta osaltaan Keski-Suomen piirin 80-vuotista taivalta. Otteluun on yleisölle vapaa sisäänpääsy!

JJK:n kauden alkuun Ykkösessä on aikaa kaksi viikkoa. Pelaajasopimuksia on kasassa nyt 21 kappaletta ja valmennuskuviotkin selvillä. Sunnuntaina tuoreet päävalmentajat Mikko Manninen ja Janne Korhonen johdattavat siis kettulauman paikallisderbyyn ensi kaudella Kakkosessa pelaavaa FC Vaajakoskea vastaan. FCV sai pian alkavaksi kaudeksi paikan Kakkosesta Palloliiton täydennysmenettelyn myötä, kun OPS:lle ei myönnetty lisenssiä Ykköseen. Oululaisten paikalle Ykköseen nousi FC KTP, ja lopulta Kakkoseen jäi paikka auki, kun OPS ei puolestaan halunnut vastaanottaa kyseistä sarjapaikkaa.

JJK:lla on kana kynittävänä vaajakoskelaisten kanssa, sillä FCV on käytännössä hallitseva piirinmestari. Viime kaudella Keski-Suomen piirin Mestaruusottelua ei nimittäin pelattu. Viimeksi ottelu pelattiin 2016 ja tuolloin voiton vei FCV rangaistuspotkukisan jälkeen.

Tuossa kevään 2016 ottelussa varsinainen peliaika päättyi 2-2. JJK:n maalit iskivät Toni Tahvanainen, joka palasi täksi kaudeksi AC Oulun riveihin, sekä edelleen JJK:ta edustava Settyslas Loutelamio. Sen sijaan FCV:n molemmissa maaleissa tuolloin vahvasti oli mukana JJK:n nykyinen myyntipäällikkö Peetu Lintinen. JJK-kasvatti Lintinen pelasi viimeksi kettuseurassa 2013, jolloin hän iski reservijoukkue Villikettujen paidassa 20 maalia Kolmosessa. 2014 kaudesta lähtien Peetu on edustanut FCV:tä.

Toivottavasti myyntipäällikkö Peetulla on sunnuntaina lepopäivä 😉

-Asetelma otteluun on kieltämättä kovin erikoinen omalla kohdalla. Molemmat seurat ovat todella tuttuja, toiselle teen töitä kentän ulkopuolella ja toiselle kentällä. Täytyy ottelun aikana vetää FCV-lasit päähän. Hauska päästä vääntämään hyvässä hengessä tuttuja jätkiä vastaan, Lintinen hehkuttaa.

JJK ja FCV ovat tehneet viime vuosina yhteistyötä erityisesti junioripuolella. Tänäkin kesänä JJK Juniorit järjestävät OP-Kortteliliigan yhdessä JyPK:n ja FCV:n kanssa.

Huom! JJK:n kauden 2018 kausikortin hankkineet yksityishenkilöt voivat noutaa kausikorttinsa ottelun aikana Vehkahallista JJK:n tapahtumapäällikkö Henna Lahtiselta.