Silkkisiipi – Kettupaitojen virallinen painotalo jatkossakin

19.01.2016

silkkisiipi-yhteistyo-2016

Pitkäaikainen yhteistyö painotalo Silkkisiiven kanssa jatkuu!

Jami Palsa JJKsta ja Joni Niemi painotalo Silkkisiivestä tapasivat alkuviikolla ja sopivat yhteistyön jatkumisesta. Painotalo on vastannut edustusjoukkueen peli- ja edustusasujen sekä fanitekstiilien painatuksesta.

Varsinkin edustusjoukkueen asuissa painatuksen laatu on todella tärkeää, sillä niiden on säilyttävä hyväkuntoisina läpi kauden suuresta kulutuksesta ja kymmenistä pesukerroista huolimatta. Joskus aikataulut urheiluseurassa ovat todella hektisiä, ja joskus painotuotteita tarvitaan lyhyelläkin varoitusajalla.

Tähän kaikkeen Silkkisiipi on onnistunut vastaamaan hyvin.

-Yhteistyö Silkkisiiven kanssa on aina ollut vaivatonta ja joustavaa, ja työn laatu on ollut erittäin hyvä. Joskus vaatteita on viety painettavaksi parinkin päivän varoitusajalla, Palsa kertoo.

Silkkisiiven ja JJK:n yhteinen taival on alkanut jo yli 20 vuotta sitten: yrityksen arkistoista löytyi todisteeksi lehtileike vuodelta 1993 sekä kausijulkaisu vuodelta 1996. Vanhaa ja toimivaa kumppanuutta on ilo jatkaa.

silkkisiipi-yhteistyo-2016-kausijulkaisu-1996

Seppälänkankaalla Laukaantien varressa sijaitsevan Silkkisiiven palveluihin kuuluvat tekstiilipainatusten lisäksi myös muunlaiset paino- ja mainostyöt. Monien mielissä pääasiassa tekstiilipainoksi mieltyvän Silkkisiiven tarjonnasta löytyvät myös esimerkiksi autojen teippaukset, kyltit ja mainoslakanat sekä erilaiset liike- ja fanilahjat.

Tuotteet valmistetaan joko Jyväskylän tai Riihimäen toimipisteessä. Yrityksen asiakaskuntaan kuuluu niin yrityksiä, yhdistyksiä, urheiluseuroja kuin yksityisiäkin henkilöitä ympäri Suomen.

silkkisiipi-yhteistyo-2016-lehtileike-1993