Sakselan sopimus purettu

11.10.2013

JJK on purkanut puolustaja Janne Sakselan sopimuksen yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa. Sopimus olisi kattanut kauden 2014.

Saksela liittyi JJK:hon kauden 2012 loppupuolella peliajan perässä HJK:sta ensin lainalla, sitten pysyvällä siirrolla. Lupaavan alun jälkeen kausi päättyi ennen aikojaan alavatsavaivaan – kausi 2013 taas päättyi nuoren puolustajan osalta pahaan polvivammaan ennen kuin tämä ehti pelata otteluakaan.

Vuonna 1993 syntynyt Saksela pelasi 2011 PK-35:n riveissä vahvan kauden Ykkösessä ja kunnianhimoinen pelaaja haluaa lähteä nyt hakemaan lopullista läpimurtoaan Veikkausliigassa.

– Päätös oli todella vaikea, sillä olen viihtynyt niin hyvin Jyväskylässä ja JJK:ssa, haikeaa on lähteä – ajasta Jyväskylässä ei ole kuin hyvää sanottavaa. Tavoitteeni ovat kuitenkin korkealla ja tämä kausi meni osaltani täysin metsään loukkaantumisen takia, joten päätin loppujen lopuksi, että lähden hakemaan paikkaa liigasta. Olen myös todella kiitollinen seuralle siitä, että toivettani kunnioitettiin.

– Tällä hetkellä tietoa tulevasta ei vielä ole, keskityn kuntouttamaan jalan rauhassa kuntoon ja toivon, että pelipaikka tulevalle kaudelle löytyy.

Pelipaikka voi vielä löytyä myös JJK:sta, toteaa pelaajakoordinaattori Joni Collan.

– Janne on älyttömän potentiaalinen pelaaja, mutta polven kuntoutus on vielä kesken – ja meidän on tässä vaiheessa mietittävä ja suunniteltava todella tarkkaan pelaajabudjettimme ja sen, miten sen käytämme. Sovimme katsovamme tilanteen uudelleen myöhemmin – mikäli käy niin, että Jannen kuntoutus on sujunut onnistuneesti mutta seuraa ei löydy, on myös paluu tänne mahdollinen.

Sakselan saldoksi JJK:ssa jäi – ainakin toistaiseksi – yhdeksän ottelua, joissa syntyi myös yksi maali.