Saarikko, Savela ja Leivonen siirtyvät pelaamaan lainasopimuksilla Kakkosta

01.06.2023

19-vuotias Jimi Saarikko siirtyy kauden loppuun ulottuvalla lainasopimuksella Kakkosen C-lohkossa pelaavan FC Vaajakosken miehistöön. Laitapuolustaja Luka Savela sekä hyökkääjä Arttu Leivonen siirtyvät puolestaan pelaamaan KuPS Akatemian riveihin heinäkuun loppuun ulottuvalla lainasopimuksella.

JJK:lla on oikeus kutsua pelaajat takaisin myös ennen määräaikaisten siirtosopimusten päättymistä.

JJK-hyökkääjä Matias Sydänmaa siirtyi jo aiemmin keväällä FC Vaajakoskelle lainasopimuksella ja on esiintynyt punapaidassa todella vakuuttavasti ja kovin tehoin. Saarikko tuo puolestaan leveyttä FCV:n puolustusosastolle.

– On hienoa, että yhteistyömme FC Vaajakosken kanssa syvenee entisestään. ”Madden” FCV-paidassa esittämien hyvien otteiden lisäksi nyt myös Jimi pääsee antamaan oman panoksensa ja FCV saa hyvän pelaajan auttamaan heitä tavoitteidensa saavuttamisessa, JJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen uskoo.

Savela (s. 2004) ja Leivonen (s. 2005) saavat myöskin KuPS Akatemian riveissä alleen Kakkosen C-lohkon pelejä. KuPS Akatemian valmentajina toimivat JJK Junioreista KuPS:n organisaatioon viime syksynä siirtyneet Juho Neuvonen ja Severi Vielma, jotka tuntevat JJK-kasvatit hyvin.

– Meillä kohtaa yhteiset intressit myös KuPS:n kanssa, sillä nuoret pelaajamme tarvitsevat minuutteja miesten peleistä ja Kuopiossa on taas kaivattu leveyttä pelaajamateriaaliin. Pelaajat saavat kokemuksia uudesta ympäristöstä, mutta voimme olla luottavaisin mielin, että he ovat siellä tutussa ja laadukkaassa valmennuksessa, Lehtinen vakuuttaa.

Voit lukea FCV:n tiedotteen aiheesta osoitteessa fcvaajakoski.com ja KuPS:n tiedotteen täällä.