Runsasmaalinen treenimatsi Pohjois-Karjalassa

10.02.2014

Perjantaina Joensuu Areenalla pelattu harjoitusottelu JIPPO vs. JJK ei tarjonnut kummoisia hienouksia kummankaan joukkueen osalta mutta sitäkin enemmän maaleja. Pienellä kentällä pelattu ottelu päättyi lopulta joensuulaisen isäntäjoukkueen voittoon lukemin 5-3. Kettujen maaleista vastasivat Aatu Manninen, Antto Hilska ja Jasin Abahassine.

Päävalmentaja Juha Pasoja puntaroi ottelun antia paluumatkalla.

– Hyvää oli se että kukaan ei loukkaantunut, sitäkin alkoi vähän pelata kun alkulämmittelyssä huomasi kentän kovuuden, Paso poimi esiin positiivisenkin seikan.

– Muuten tästä ei kauheasti jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Kotijoukkue oli selkeästi enemmän sinut haastavan alustan ja pienen kentän kanssa.

JJK lähti otteluun kokeilevammalla 3-4-2-1 peliryhmityksellä, mutta kentän pienuudenkin takia keskikentän keskustan hallintaan tähtäävä muodostelma jäi vähän torsoksi.

– Meidän keskikenttä jäi käytännössä turhaksi, tosin peli selkiytyikin heti kun toisella puoliskolla vaihdoimme takaisin perinteisempään 4-4-2 muodostelmaan. Oli pelissä hyviäkin elementtejä, mutta kokonaisuutena enemmän flipperiä muistuttaneessa koitoksessa kotijoukkue oli lopulta sen millin pari terävämpi kaksinkamppailuissa, Paso analysoi.

Erittäin nuorella joukkueella liikkeellä olleella kettulaumalla on päällään juuri varsin kova ja fyysinen harjoitusrupeama.

– Ja maanantaina jatketaan puserrusta ja vedätään kyllä kirjaimellisesti kova viikko, päävalmentaja summaa joukkueen kuulumiset.

JJK pelaa seuraavan harjoitusottelunsa lauantaina 22.2. Vantaalla, jossa vastassa on niinikään Ykkösessä pelaava PK-35.

 

JIPPO - JJK 5-3 (3-2)

JJK:n maalit:

2-1 Aatu Manninen, 3-2 Antto Hilska, 3-3 Jasin Abahassine

JJK:n kokoonpano:

Severi Ikäheimo; Antti Maltsin, Joona Itkonen, Saku Leppänen; Benno Hanslian (45' Honar Abdi), Iiro Järvinen (65' Tuomas Koppelomäki), Janne Kuhmonen, Aram Hasanzada (65' Aleksis Lehtonen); Jarkko Kosunen (45' Topi Järvinen), Aatu Manninen (45' Jasin Abahassine), Antto Hilska

Vaihdossa: Topi Järvinen, Honar Abdi, Tuomas Koppelomäki, Aleksis Lehtonen, Jasin Abahassine