Porilaisten marssi niukasti enemmän tahdilleen

29.03.2014
JJK Tommi Kari terhakkaana

Tommi Karin terhakkuus ei jalostunut tänään aivan tulostaululle saakka. (Kuva viikontakaisesta ottelusta)

Kettujen kauden toinen kotikentällä pelattu harjoitusottelu miteltiin toista Ykkösen joukkuetta FC Jazzia vastaan lauantaina iltapäivästä. Satakunnan sävelniekat olivat 90 minuutin jälkeen niukasti tuloksekkaampia lukemiin 0-1 (0-1) päättyneessä ottelussa.

Varsin kovaotteiseksi äityneessä kamppailussa ei nähty sen suurempia hienouksia kummaltakaan joukkueelta. Valkoasuinen Jazz aloitti ottelun kotikettuja terävämmin ja siirtyikin ottelun ainoaksi jääneellä maalilla johtoon 17. peliminuutin kohdalla. Maali syntyi kulmapotkua vastanneesta vapaapotkusta jonka Juuso Laitinen puski verkon perukoille.

Puoliajan edetessä JJK:kin pääsi paremmin mukaan pelirytmiin ja sai luotuja myös maalipaikkoja. Niin Robert Taylor kuin Tommi Karikin tykittivät vuorollaan kovat kudit kohti porilaismaalin yläkulmia mutta Jazzin maalivahti venyi hienoihin tv-torjuntoihin. Toisaalta myös porilaiset marssittivat muutaman maukkaan maalipaikan etenkin vaarallisen nopeilla pystysuuntaisilla hyökkäyksillään mutta Kettujen veräjänvartija Teppo Marttinen oli mies paikallaan useampaankin otteeseen.

Toisen puoliajan pelikuva vastasi pitkälti ensimmäistä. Molempien joukkueiden peli oli alkuun sekaisin ja pallo pomppi keskialueella, mutta pelin edetessä kohti loppuvihellystä JJK pääsi kevyesti niskan päälle. Puoliajalla kentälle tullut Janne Kuhmonen toi keskialueelle hyviä rytminvaihdoksia ja vähän myöhemmin oikeaan laitaan vaihdettu Aram Hasanzada teki muutamia äärimmäisen näyttäviä tempokuljetuksia, mutta maalipaikat eivät tällä kertaa jalostuneet tötteröille asti ja Jazz sai pidettyä 0-1 johdon itsellään aina viimeiseen vihellykseen saakka.

JJK jatkaa tosipelejä seuraavan kerran jo tiistaina kun Ketut matkaavat Suomen Cupin 5. kierroksen ottelussa Järvenpäähän.

JJK - FC Jazz 0-1 (0-1)