Pasoja: Peli muiden joukossa

30.10.2010
Pasoja: Peli muiden joukossa JuhaPasoja

Kokenut toppari Juha Pasoja suhtautuu lauantain FC Viikingit -otteluun levollisin mielin. Mies ei myönnä ottavansa karsintatilanteesta ylimääräisiä paineita.

– Se on kuitenkin vain peli muiden joukossa. Paineet tulevat ulkopuolelta, hölmöä se olisi jos me alettaisiin itse niitä kasata. Kyllä sitä saattaa isoa peliä edeltävinä päivinä vähän miettiä, että mistä nyt pelataan. Mutta kun nappulakengät laittaa jalkaan, se on se sama peli tilanteesta riippumatta.

Norjan vuosinaan sekä putoamista että sarjanousua maistanut Pasoja on ensimmäistä kertaa karsintatilanteessa. Tilanne ei kuitenkaan rauhallista miestä hätkäytä. Kokemustaan Pasoja pyrkii hyödyntämään nuorempien pelaajien rauhoittamisessa.

– Olen luonteeltani tällainen rauhallinen kaveri, ja koitan sitten rauhoitella muitakin poikia jos jollakin meinaa läikkyä yli. Yritetään pitää keskittyminen koko aika siinä tekemisessä.

Keskiviikon ensimmäinen osaottelu oli JJK:lle kokonaisuudessaan vaikea. Pasoja kuitenkin näkee, että joukkueiden välillä on tasoero joka pitäisi pystyä Harjun kotiyleisön edessä osoittamaan.

– Kyllä siellä rehellisyyden nimissä pitäisi pieni tasoero olla. Jos me pelataan omalla tasolla, meillä ei pitäisi olla isoja ongelmia pelissä.

– Tottakai Viikingeillä on hyvä joukkue ja varmasti hekin pystyisivät pelaamaan ja pärjäisivät liigassa. Fyysisesti me oltiin keskiviikkona vahvempia, joskin heidän pienikokoinen joukkueensa liikkui terävästi.

Tiiviissä lauantai-keskiviikko-lauantai -pelirytmissä Pasoja ei näe ongelmia.

– Ei tuo futis niin rankkaa ole, mies virnistää.

 

JJK-Viikingit Harjulla tänään kello 14.