Matkalla Montenegrossa: Valmiina otteluun hyvällä itseluottamuksella

26.07.2012

JJK:n pitkä matka Montenegroon on käännepisteessään. Joukkue – ja koko seura – on jälleen historiallisen hetken edessä, kun ovella on UEFA Europa Leaguen toisen karsintakierroksen ratkaiseva toinen osaottelu Montenegron pääkaupunki Podgoricassa FK Zetaa vastaan. Ottelu pelataan Suomen aikaa kello 21:00 alkaen Stadion Pod Goricomilla eli Gradski Stadionilla, Kansallisstadionilla. Valmentaja Jori Särkkä sanoo joukkueen olevan henkisesti hyvässä iskussa tulevaa ottelua varten.

 

– Joukkueen keskuudessa tuntuu olevan hyvä itseluottamus – ollaan valmiita voittamaan ja menemään jatkoon.

 

– Tämä on nyt toinen puoliaika, ensimmäinen pelattiin viikko sitten Harjulla. Varmasti edessä on hyvin haasteellinen ottelu, mutta olemme valmiita. Tiedämme nyt jo paremmin, miten he pelaavat – ja tiedämme, miten meidän pitää heitä vastaan pelata.

 

JJK lähtee tänään toiselle puoliajalle johtoasemasta: Harjun ELY-stadionilla JJK nousi loistavasti takaa-ajo asemasta oli 3-2 Tamás Gruborovicsin hattutempulla. Särkkä ennakoi kotijoukkueen nyt käyvän aggressiivisemmin päälle kuin ensimmäisessä ottelussa.

 

– Varmasti he kotonaan, omien kannattajiensa edessä iskevät todella kovalla höyryllä etenkin ottelun alussa. Heillehän tämä on pakkovoiton paikka, Särkkä muistuttaa.

 

– Nyt tarvitaan jälleen keskittymistä – ja myös kärsivällisyyttä. Meidän on oltava kärsivällisiä oman pelimme kanssa ja myös pidettävä mielessä se, mikä meille tästä riittää, Särkkä sanoo viitaten siihen, että tasapelilläkin JJK jatkaa kolmannelle kierrokselle.

 

– On myös tuettava kentällä vieruskaveria joka tilanteessa, niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaankin.

 

– Meillä on kova itseluottamus ja jatkopaikka lähdetään ottamaan.

 

FK Zeta – JJK torstaina 26.7.2012 kello 21:00 Suomen aikaa, Stadion Pod Goricom, Podgorica, Montenegro

 

Ottelua voit seurata livenä netistä, lue lisää: http://www.fcjjk.com/jjk/index.php?option=com_content&view=article&id=2583&catid=34

 

Myös JJK:n Facebook-sivulle www.facebook.com/fcjjk voi ilmestyä lähempänä ottelua linkkejä videostreameihin ja JJK:n Twitter-kanava seuraa ottelua livenä nettiyhteyksien näin salliessa.

 

day4_stadion_ja_aurinko_odottavat

    Joukkueen saapuessa stadionille paistoi aurinko vielä varsin sokaisevasti.