Maanantaina 19.12. avoimet ovet ja glögitarjoilu – hyödynnä kettumaisen kovat joululahjatarjoukset

14.12.2016

1481722941656

Toimiston ovet ovat avoinna maanantaina klo 11 – 17.

Tuttuun tapaan joulun lähestyessä kettutoimistolla vietetään jälleen avoimien ovien päivää. On siis mainio mahdollisuus tulla tekemään kettumaisia hankintoja pukinkonttiin, nauttimaan pienistä jouluisisista tarjoiluista ja moikkaamaan Kettupaitoja!

Rakastettu Kettukalenteri on täällä taas

Parilta kaudelta tuttu Kettukalenteri on nyt saatavilla myös vuodelle 2017! Totuttuun tapaan kalenterissa on komea ottelukuva jokaisen kuukauden kohdalla ja kalenteri sopii niin seinä- kuin pöytäkäyttöönkin. Hintaa Kettukalenterilla on 10 euroa ja löydät sen myös verkkokaupastamme täältä!

kettukalenteri-2017-sivut

Päivitys 19.12.: Retropipojen kysyntä on ylittänyt kaikki odotukset ja ne on tällä hetkellä myyty loppuun. Lisää on tulossa, mutta niitä emme ikävä kyllä ehdi saada joulumarkkinoille – voit kuitenkin tilata omasi laittamalla sähköpostia osoitteeseen henna.lahtinen@jjk.fi ja toimitamme pipot perille heti, kun ensi vuoden puolella saamme ne!

Toimistolta ostoksia voi noutaa keskiviikkoon 21.12. asti ennen kuin suljemme ovemme joululoman ajaksi.

Kaikki joulukuussa kausikortin ostaneet saavat uunituoreen Kettukalenterin kaupan päälle – ja pääkatsomokausikortin nyt 21.12. mennessä ostaneet saavat lisäksi mukaan joko fanihuivin tai retropipon (pipot siis toimitamme perille heti, kun saamme ne)! Pääkatsomokausikortin hinta on 220 euroa.

Tervetuloa omistajaksi

JJK:lla on vielä helmikuuhun asti meneillään kaikille avoin osakeanti tuomaan taloudellista tukea Veikkausliiga-kauteen valmistautumiseen. Kaikille uusille osakkeenomistajille lähetetään JJK-omistajadiplomi ja kaikki osakkeenomistajat kutsutaan yhtiökokouksiin päättämään yhtiökokouksen asioista.

Lisäksi JJK-omistajille järjestetään oma eksklusiivinen vieraspelimatka yhteen kauden 2017 Veikkausliiga-otteluun! Tarkempi ajankohta ja muut käytännön järjestelyt suunnitellaan sarjaohjelman varmistuttua ja osakeannin päätyttyä, eli ensi vuoden maaliskuussa.

Minimi osakeantiin osallistuessa on 5 osaketta 50€ eli jo 250 eurolla pääsee JJK-omistajaksi Veikkausliiga-kaudelle! Omistajaksi pääset liittymään täältä –>> http://sivu.jjk.fi/omistaja/