Loppukauden kausarit nyt puoleen hintaan

28.06.2014

Kausikortit puoleen hintaan

Kesä ei ole kelien puolesta vielä alkanutkaan ja myös jalkapalloilullisesti kaikki parhaat kotipelit ovat vielä jäljellä. Tämän kunniaksi leikkasimme kausikorttien hinnat puoliksi!

JJK:lla on jäljellä tasan puolet tämän kauden kotiotteluistaan ja kun kettulauman otteet ovat parantuneet kierros kierrokselta, on turvallista sanoa että nousujohtoisen jengimme parhaat pelit ovat vielä tuloillaan.

Nyt sinulla on oiva mahdollisuus liittyä yli 780 onnellisen kausikorttilaisen laumaan ja tulla todistamaan aina aurinkoisen Harjun stadionin hurmosta ikioma kausikortti takataskussa. Keskikesän krouvin kunniaksi puolitimme samalla jo ennestään edullisten kausikorttiemme hinnat, joten nyt lasten kausikortti irtoaa alle kahdeksalla eurolla ja aikuisten kausikorttien hinnat ovat 50 ja 85 euroa – ei ollenkaan paha!

Ilmainen toimitus verkkokaupastamme

Voit tilata omat kausikorttisi vaikkapa heti verkkokaupastamme, jossa voit maksaa kätevästi omilla verkkopankkitunnuksillasi tai kaikilla yleisimmillä maksukorteilla. Ilmainen toimitus tuo korttisi kotiosoitteeseen ja samalla pääset osaksi tiivistä kettuperhettämme.

Jos toimit nopeasti ja teet tilauksesi nyt sunnuntaihin 29.6. klo 14 mennessä, pääset uudella kausikortillasi heti sunnuntaina klo 17 pelattavaan huippumatsiin JJK-Ilves. Tässä tapauksessa voit noutaa oman korttisi Harjun stadionin pääportilta nimeäsi vastaan.

Tervetuloa peleihin!

 

Kyllä, haluan tarttua tarjoukseen ja tilaan oman kausikorttini puoleen hintaan

 

JJK Kaikki kausikortit