Lauantaina SUPERMATSI – paikallisen jalkapallon & lapsiperheiden juhlapäivä

06.08.2013

Supermatsi JJK vs FF Jaro la 10.8. klo 16

 

Pettymys maanantain kotipelistä on puitu ja koko jalkapalloilevan maailman katseet ovat jo siirtyneet tulevan viikonlopun Supermatsiin.

 

Paikallisen jalkapallon päivä

Lauantain superpäivä tarjoaa kaikille jotain:

 

klo 13:00 Paikallisen jalkapallon päivä käynnistyy Pub Revolutionissa. Jalkapalloaiheisia lauluja, kannattajauutisia, kaksi syö yhden hinnalla. Myös pääsylippuja tarjolla päivän Supermatsiin.

 

klo 14:00 Lapsiperheiden Superpäivä alkaa Harjun stadionilla. Lasten temppurata ja puuhapisteet jättihahmojen kanssa. Futispisteitä ja yllätysohjelmaa. Elixian superjumpat klo 14:15 ja 15:00, lapsiparkki jumppien ajan. 

 

klo 16:00 Veikkausliigan Supermatsi JJK vs FF Jaro. Tästä ottelusta ei puutu panoksia kun JJK taistelee liigapaikastaan ja Jaro mitalista. Tämä on jalkapalloa aidoimmillaan ja parhaimmillaan. 

 

Ennakkoliput viikonlopun supertapahtumaan saat kätevästi Lippupalvelun verkkokaupasta. Supermatsin otteluisäntänä toimii Keskimaa, joten S-etukortin haltijoille on tarjolla erityisen edulliset pääsyliput myös stadionin sisäänpääsyporteilla. Koko tapahtuma on ilmainen alle 16-vuotiaille.

 

Liity myös vauhdikkaan päivämme Facebook-tapahtumaan klikkaamalla tästä – tervetuloa oikeaan Supermatsiin!

Lapsiperheiden superpäivä 10.8.