Komea vierasvoitto HIFK:sta harjoitusottelussa

12.02.2015

harjoitusottelu-hifk-jjk-120215-vantaa

Kettupaidat hakivat maukkaan 1-2-voiton Vantaalla pelatusta treenipelistä.

JJK teki maalinsa avausjaksolla ja niistä vastasivat Saku Leppänen ja Aram Hasanzada. Ville Salmikivi kavensi HIFK:lle hetki ennen loppua, mutta tasoihin kotijoukkue ei päässyt.

HIFK aloitti väkevästi ja kettupuolustus saikin siivota pallon maaliviivalta väljemmille vesille jo ottelun ensimmäisellä minuutilla. JJK selvitti kuitenkin alkuminuuttien rynnistyksen ja iski itse vastaavasti murhaavalla teholla: jo ensimmäisestä kunnon hyökkäyksestä Saku Leppänen vei vieraat 0-1-johtoon ennen kuin kymmentä minuuttiakaan oli pelattu.

Maalin jälkeen puntit tasoittuivat ja JJK:kin hyökkäsi enemmän – pitäen samalla puolustuksensa tiiviinä. HIFK tuntuikin pian jäävän kelkasta ja puolen tunnin kohdalla syntyi jo vieraiden toinen maali, kun Aram Hasanzada puski kulmapotkun jälkitilanteesta pallon toistamiseen ohi HIFK-maalia vartioineen Atte Rannan.

HIFK:lla oli kuitenkin myös maalipaikkansa jakson lopullakin. Hetki ennen taukoa pääsi Janne Korhonenkin esittelemään taitojaan torjumalla komeasti Eero Peltosen tulisen laukauksen ja maalipuutkin kolisivat, mutta tauolle siirryttiin 0-2-tilanteessa.

Toisella jaksolla huippupaikkoja oli ensimmäistä vähemmän. Parisenkymmentä minuuttia ennen täyttä aikaa oli Tommi Kari lähellä kruunata hyvän ottelunsa komealla vapaapotkumaalilla, mutta kuti napsahti kuitenkin vain tolppaan ja HIFK-puolustus siivosi kakkospallon väljemmille vesille.

Viimeisellä kymmenminuuttisella HIFK sai kavennuksensa, kun Ville Salmikivi latasi pallon voimalla verkon perukoille.

HIFK nosti lopussa vielä prässiään ja haki ankarasti tasoitusta, mutta Legirus Areenalla oli vauhdikkaan ottelun kaikki maalit jo nähty ja Kettupaidat veivät 1-2-voiton. Kolmesta kohdatusta Veikkausliiga-joukkueesta huolimatta Juha Pasojan joukot jatkavat siis talvikauttaan edelleen tappioitta!

Seuraava ottelu onkin tavoitteen mukaan jo kotitantereella: ensi viikon perjantaina 20.2. pelataan Vehkalammella virallisena avajaisotteluna JJK – FC Vaajakoski, mikäli hallin sisätöissä ei tule viivästyksiä.

HIFK - JJK 1-2 (0-2)

Maalit:

0-1 Saku Leppänen

0-2 Aram Hasanzada

1-2 Ville Salmikivi

 

JJK:n avauskokoonpano: Janne Korhonen; Benno Hanslian (Teemu Vaarakallio), Severi Vielma, Antto Tapaninen, Niko Markkula; Janne Kuhmonen; Aram Hasanzada (Robert Taylor), Aleksis Lehtonen (Jarkko Kosunen), Tommi Kari (Honar Abdi), Saku Leppänen; Oskari Peltonen (Antto Hilska).