Kolme omaa lupausta sopimukseen JJK:n kanssa – kasassa 24 pelaajasopimusta

27.04.2018

Kauden avausottelun aattona JJK tiedottaa pelaajasopimuksista kolmen oman lupauksensa kanssa.


Vasemmalta Eero Torkkola, Väinö Vehkonen, Eeli Liukkonen

Kevät alkaa väistämättä kääntyä siihen pisteeseen, että pääsemme seuraamaan kettupaitojen edesottamuksia sarjapelien merkeissä. Näin kauden avausottelun aattona on kunnia julkistaa kolme tuoreinta, JJK:n omien kasvattien kanssa solmittua pelaajasopimusta. JJK:lla on nyt kasassa 24 pelaajasopimusta, minkä lisäksi yhteistyö Veikkausliigassa pelaavan Ilveksen kanssa tarjoaa mahdollisuuksia pelaajaliikenteelle.

Mutta pidemmittä puheitta, tervetuloa JJK:n edustusjoukkueeseen Eeli Liukkonen, Eero Torkkola ja Väinö Vehkonen!

Päävalmentaja Korhonen & Liukkonen..

Aloitetaan nuorukaisten esittely eilen syntymäpäiviään juhlineesta, 18-vuotta täyttäneestä Liukkosesta. Keskikenttäpelaaja Liukkosella ei ole takanaan vielä virallisia otteluita JJK:n edustusmiehistössä, mutta hän teki debyyttinsä harjoitusottelussa ennen pääsiäistä Mikkelin Pallokissoja vastaan. Tuossa ottelussa Eeli ehti olla kentällä vain vajaan kymmenen minuuttia ennen kuin verkko heilui. Myös FCV:tä vastaan hän upotti verkkoon oman yrityksensä rangaistuspotkukilpailussa.

-Eelillä on huikea potkutekniikka varsinkin oikealla jalalla. Hän on myös yksi joukkueen monipuolisimmista syöttäjistä, ja pystyy ottamaan erikoistilanteissa vastuuta. Potentiaalia on pitkälle, mutta toki hän kaipaa kovuutta miesten peleistä sekä nopeutta, kommentoi Liukkosta JJK:n päävalmentaja Mikko Manninen.

1999-syntynyt Torkkola pelasi viime kaudella A-junioreiden SM-sarjaa ja miesten Kakkosta reservijoukkue Villikettujen paidassa. Vasenjalkainen laitapelaaja on kotiutunut vasemman laitapakin tontille.

-Eerolla on erittäin hyvä vasen jalka. Hän on parhaimmillaan, kun pääsee nousemaan ja tukemaan hyökkäyksiä. Myös puolustaminen on kehittynyt runsaasti, vaikka kehitettävää alaspäin pelaamisessa riittää, tuumii Manninen.

Nuorin kolmesta tuoreesta sopimuspelaajasta on 2001-syntynyt, kesällä 17-vuotta täyttävä Vehkonen. Hän nousee edustusjoukkueen mukaan suoraan JJK:n B-junioreista. Vaikka Vehkosen ensisijainen joukkue vielä tällä kaudella onkin Villiketut, on hänellä ominaisuuksia, joiden myötä nuori toppari saattaa piankin haastaa muut JJK:n puolustajat peliminuuteista kamppaillessa.

Toimitusjohtaja Caius Forsberg (kuvassa vasemmalla) ja päävalmentaja Manninen pitävät Vehkosta (kuvassa oikealla) huippulupaavana topparina..

Myös Manninen on innoissaan yhteistyöstä nuoren topparilupauksen kanssa. Päävalmentaja kuvailee Vehkosta yhdeksi lupaavimmista pelaajista pelipaikallaan koko Suomen mittapuulla.

-Väinö on 190-senttiä pitkä, ja omaa loistavan vasemman jalan. Hän syöttää teknisesti puhtaasti ja tekee pallollisena jatkuvasti oikeita ratkaisuja. Puolustuslinjassa toimiminen miesten tasolla vaatii toki vielä treenaamista. Olen itse todella innoissani, kun pääsen auttamaan kaveria aikuisuran alkutaipaleella, Manninen hehkuttaa.

Vasemmalta Vehkonen, Liukkonen, toimitusjohtaja Forsberg ja Torkkola

JJK_KPV_280418