JJK:n mahdollinen Eurocup-paikka arvotaan huomenna

08.11.2010

JJK:n mahdollinen Eurocup-paikka arvotaan huomenna

Äärimmäisen tiukaksi mennyt Fair play -kilpailu ratkeaa lopullisesti huomenna tiistaina 9.11., kun neljänneksi tasapisteillä sijoittuneiden JJK:n ja VPS:n välillä suoritetaan arvonta Helsingissä klo 13:30. Arvonnan voittaja on Suomen edustaja euroopanlaajuisessa Fair play -kilpailussa, jossa voittajamaat saavat yhden ylimääräisen paikan kauden 2011 – 2012 UEFA Europa Leagueen.

”Tästä mahdollisuudesta puhuttiin jo Veikkausliiganousun yhteydessä syksyllä 2008, ja nyt vaivaiset kaksi vuotta myöhemmin Euroopan kentät ovat enää kutakuinkin yhden kolikonheiton päässä,” toteaa kettupaitojen toimitusjohtaja Joni Vesalainen.

Tavoite mahdollisen euroliigapaikan saapuessa Päijänteen rantamaisemiin on myös kristallinkirkas jo tässä vaiheessa: ”Lähdemme siitä, että olemme kaksi minuuttia parempia kuin myllykoskelaiset – se riittää pitkälle.” Kommentissaan Vesalainen sivuaa elokuun 2010 tapahtumia MYPA:n vieraspelissä Romaniassa, jossa jatkoonpääsy seuraavalle kierrokselle Manchester Cityä vastaan jäi kiinni yhdestä viime hetken maalista.

UEFA-Europa-League-Logo