Ketut Suomen Cupin merkeissä Matinkylään

19.03.2014

JJK kohtaa Suomen Cupissa EsPan

Tänään keskiviikkona on luvassa JJK:n kauden toinen kilpailullinen ottelu kun Suomen Cupin neljäs kierros saattelee suojattimme kohti Espoon sydänseutuja. Illan kamppailun kotijoukkueena on Etelä-Espoon Pallo eli EsPa ja ottelu pelataan Matinkylän urheilupuiston tekonurmella klo 19:00.

Molemmat joukkueet aloittivat tämänvuotisen Suomen Cup -taipaleensa jo aikaisemmilta kierroksilta. Espoolaiset aloittivat oman urakkansa jo ensimmäiseltä kierrokselta ja ovat matkan varrella pudottaneet kyydistään pois jo I-HK:n, EPS:n ja FC Lahti Akatemian. JJK taas hyppäsi Ykkösen joukkueena mukaan edelliskierroksella ja kaatoi vierasottelussa iisalmelaisen PK-37:n Tommi Karin rangaistuspotkumaalilla.

Vähämaalisesta voitosta huolimatta Ketuilla ei ollut kolmoskierroksen ottelussa sinänsä mitään hätää vaan viininpunanutut hallitsivat kenttätapahtumia mielin määrin, itse maalinteon ja vastustajan erinomaisesti pelanneen maalivahdin muodostuessa suurimmiksi esteiksi isommille voittolukemille. Cup-otteluiden luonteeseen kuuluu että alemmilta sarjatasoilta ponnistavilla joukkueilla ei ole kuin voitettavaa ja tämä näkyy varmasti pelissä tänäänkin.

– Näin se on, cup on cup ja peleistä ei ikinä tule helppoja kun vastustaja painaa täysillä ja vähän ylikin päälle. Ei siihen vastalääkkeenä auta muu kuin vielä sitäkin kovempi oma asenne ja tekeminen, JJK:n päävalmentaja Juha Pasoja ennakoi illan ottelun todennäköistä sävelkulkua.

Paso ei ole varsinaisesti suuremmin muuttanut Kettujen tanssiaskeleita vastustajaa ajatellen.

– Oman peruspelaamisen kautta tässä tietysti lähdetään. Ja vain voitto kelpaa, se on selvä, kyllä tässä puhtaasti tuloksesta pelataan eikä niinkään hienostella, Paso lataa.

Joukkueen terveystilanne on hyvä, vaikka muutama peluri pois kokoonpanosta tänään jääkin.

– Pientä kolhua on parilla kaverilla, mutta ei mitään isompaa. Tässä on nyt useampi peli lähiviikkoina ja rinki on hyvänkokoinen, se on tärkeätä että kaikille saadaan tärkeitä peliminuutteja jo tässä varhaisessa vaiheessa kautta.

 

Suomen Cupin 4. kierroksen ottelu EsPa vs JJK tänään keskiviikkona 19.3. klo 19:00 Matinkylän urheilupuistossa Espoossa. Tekniikan ja sääolosuhteiden salliessa saatamme yrittää lähettää ottelun suorana lähetyksenä Ketturadion kautta – lisäinfoa mahdollisesti luvassa lähempänä ottelua! Joka tapauksessa löydät vähintään tulosseurannan Twitterissämme: www.twitter.com/jjk1923