Ketut hyvinvoinnin polulla

31.08.2012

www.hyvinvointipolku.fi

 

Sunnuntain tärkeään kotikamppailuun valmistautuva JJK saa otteluisännäksi pyhäpäivän peliin www.hyvinvointipolku.fi-terveysportaalin.

 

Hyvinvointipolku.fi on Itä- ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirien suunnittelema ja toteuttama terveys- ja hyvinvointiportaali. Portaali sisältää luotettavaa, ei-kaupallista terveys- ja hyvinvointitietoa, erilaisia terveys- ja hyvinvointitestejä sekä tietoa tueksi omaan terveydenhoitoon. Portaalin materiaalin ovat tuottaneet terveysalan ammattilaiset eikä portaali sisällä mainoksia.

 

Portaaliin on mahdollista syöttää omat terveystiedot hyvinvointikansioon, joka on pankkitunnuksin varmistettu. Portaalista löytyy myös tuoreimmat terveysuutiset maailmalta. Portaalissa on lisäksi mahdollisuus oman sähköisen terveystarkastuksen tekoon, siitä saa palautteen ja tarvittaessa voi tilata terveysvalmennusta sähköpostiin.

 

Portaali sisältää palveluhakemiston, josta voi hakea tietoa terveysalan palveluntarjoajista ja niiden palveluista. Nuorten kulma sisältää testejä, pelejä, tietoa ja palveluja sekä nuorille että heidän läheisilleen erilaisista hyvinvointia tukevista palveluista.

 

Tartu terveyteen ja astu oman hyvinvointisi polulle!

 

 

Veikkausliigaottelu JJK vs. HAKA sunnuntaina 2.9. klo 18:30 Harjun ELY-Stadionilla. Otteluisäntänä www.hyvinvointipolku.fi – tervetuloa!