Kettupaitojen irtiotto arkiaherruksesta Hutungin minigolfradalla

06.09.2013

kettupaidat_hutungissa

 

 

Veikkausliiga-kausi vaatii aina tiukkaa keskittymistä ja työntekoa – ja kuluva kausi on ollut JJK-leirissä erityisen haastava. Kentällä on taisteltu kynsin ja hampain sarjapaikasta ja kentän ulkopuolella on painittu talousongelmien kanssa. Työnteon ja tiukkojen tilanteiden keskellä on ollut tervetullutta ottaa hetki hieman rennommin – Liikuntakeskus Hutungin juuri uudistettu minigolfrata tarjosi loistavat puitteet irtiottoon arjesta. 

 

JJK-kapteeni Janne Korhonen oli hyvillään toisenlaisista ”harjoituksista”.

– Tosi hienoa! Tekee hyvää kaikille päästä vähän pois niistä normaaleista arkirutiineista, saa mukavasti myös ajatuksia pois työnteosta.

– Kovin paljon ei minigolfia ole aiemmin tullut pelattua, mutta mikäs tässä on aurinkoisessa säässä pelatessa – radat ovat hyvässä kunnossa ja paikka todella viihtyisä. 

Viiden pelaajan ryhmissä radalla kiertäneet pelaajat olivat liikkeellä rennolla asenteella, mutta kilpailulta – tai ärräpäiltäkään – ei tietenkään vältytty. Korhonen ei kyseenalaistanut menestystään hieman toisenlaisellakin viheriöllä, vaan oli vakuuttunut siitä, että homma hoituu kotiin. 

– Tietenkin! Siihen ei tosin kovin paljoa vaadita, kun katsoo tätä ryhmää…

 

kettupaidat_hutungissa_kapteeni_ja_pelikaverit

 

Lisää kuvia Kettupaitojen hyväntuulisesta minigolf-turneestä löytyy JJK:n Facebook-sivuilta!