Kettupaitojen huikea nousu toi täydet pisteet Turusta

20.05.2011

JJK!

Palloa tuloksetta avausjaksolla hallinnut JJK nousi uskomattomalla tavalla toisen puoliajan lopussa 2-3 (2-0) -voittoon TPS:n vieraana Turussa.

Mika Ääritalo vei kahdella maalillaan isännät avausjaksolla kahden maalin johtoon, mutta vieraat osoittivat suurta kettusydäntä toisella jaksolla. Kapteeni Mikko Hyyrynen kavensi lukemiksi 2-1, mutta todellista taikaa nähtiin lisäajalla.

Ensin Mikko Manninen nikkasi Touko Tumannon keskityksen fantastisesti takanurkkaan, ja vain hetkeä myöhemmin JJK:lle tuomittiin rangaistuspotku TPS-puolustuksen torjuttua Hyyrysen laukauksen maaliviivalta kädellä. Pallon taakse asteli Niko Markkula, joka paiskasi pallon voimalla yläriman alle.

Entä mikä oli parasta JJK:n esityksessä perjantai-iltana?

– Maalit, kylmänviileä päävalmentaja Kari Martonen kommentoi UrhoTV:n haastattelussa.

JJK jatkaa Veikkausliigan kärjessä kerättyään 13 pistettä viidestä ottelusta.

Sarja jatkuu maanantaina, jolloin Väli-Suomen derby JJK-KuPS pelataan huikeista lähtöasetelmista. Tervetuloa Harjulle maanantaina klo 18:30!