Kettupaitoja tänään kentällä sekä Kyproksella että Turussa

23.03.2018

Huuhkajilla on edessään maaotteluiden täyteinen viikonloppu lähes jokaisessa ikäluokassa, Kettupaidoista kutsun ovat saaneet Sami Nissinen ja Vertti Lepo, jotka ovat U18-maajoukkueen mukana Kyproksella. JJK puolestaan pääsee avaamaan tämän kevään osalta ulkokenttäkautensa kohtaamalla harjoitusottelussa TPS:n Turun Kupittaalla.

U18-poikien maajoukkue kohtaa tällä viikolla tuplamaaottelussa Kyproksen. Ensimmäinen ottelu pelataan tänään perjantaina ja toinen sunnuntaina. Ottelut ovat osana joukkueen valmistautumista syksyllä alkaviin EM-karsintoihin.

Suomi saapui Kyproksen lämpöön keskiviikkona ja olosuhteet harjoitteluun ovat olleet mainiot.

– Tänään harjoittelimme pari lyhyttä settiä ja toisella kerralla pääsimme jo loistokuntoiselle nurmelle. Lämmintä on parikymmentä astetta ja pelipäivälle on luvattu vielä lämpimämpää. Tämä on niitä asioita, joissa pitää olla esimerkiksi nesteytyksen kanssa huolellisia. Lämpötilavaihtelut Suomeen verrattuna ovat melkoiset, maajoukkuevalmentaja Kai Nyyssönen kertoi eilen Palloliiton sivuilla.

Tuplamaaotteluissa on luvassa näytön paikkoja monelle sillä ryhmässä on peräti kuusi pelaajaa, joilla ei ole aiempaa taustaa maaotteluista ja mm. Vertti Lepo hakee Kyproksella ensimmäistä maaottelumerkintäänsä.

Suomen ottelut Kyproksella (Suomen aikaa):
Perjantai 23.3. klo 15.00 Kypros – Suomi, Nikosia
Sunnuntai 25.3. klo 15.00 Kypros – Suomi, Nikosia

Suomen joukkue:
Mosawer Ahadi FC Honka
Jusif Ali Ilves
Mikael Almen Ilves
Roope Huhtala Ilves
Otto Huuhtanen Newcastle United FC
Niklas Jokelainen Ilves
Jesper Karlsson TPS
Tariq Kazi Ilves (nimettiin Tuomas Ollila HJK tilalle 19.3.)
Jyri Kiuru HJK
Arttu Kotanen FC Inter (nimettiin Tuure Mäntynen 1. FC Kaiserslautern tilalle 14.3.)
Johannes Kytilä KuPS
Vertti Lepo JJK
Jean-Claude Mabinda HJK
Sami Nissinen JJK
Akseli Ollila EIF
Eetu Pellikka KuPS
Joona Tiainen FC Lahti
Eemeli Virta FC Lahti

Maaotteluista voit lukea lisää osoitteessa: Palloliitto.fi/maajoukkueet

JJK ja TPS kohtasivat edellisen kerran Ykkösessä kaudella 2016

Kettupaidat kohtaavat harjoitusottelussa TPS:n

JJK:n edustusjoukkue matkustaa perjantaina Turun Kupittaalle, jossa harjoitusottelua isännöi viime kauden päätteeksi takaisin Veikkausliigaan noussut TPS. Ottelu pelataan ulkotekonurmella klo 14 alkaen ja TPS TV televisioi ottelun suorana Fanseatin kautta osoitteessa: https://www.fanseat.com/event/16165

Seuraava harjoitusottelu pelataan puolestaan ensi viikon torstaina 29.3. klo 18:30 Vehkahallissa, kun vastaan astelee Kakkosessa pelaava MiPK. Otteluun on vapaa pääsy!