Kausikortit pian postituksessa

14.04.2014

JJK-kausikortti 2014Harjulla et ole yksin tänäkään kesänä – meitä on jo yli 590

Kevät saapuu ja jalkapallokausi käynnistyy samalla. JJK:ssa on moni asia muuttunut, mutta yksi asia pysyy: uskollinen kotiyleisö seuraa mukana, siitä nöyrin ja suurin kiitoksemme!

Moni on jo huomannutkin että uudistimme kausikorttivalikoimamme täysin tälle kaudelle. Aikuisten pääkatsomon kausikortti maksaa runsaiden etujen kera ainoastaan 170 euroa, aurinkokatsomoon pääsee satasella koko kaudeksi – ja lapsille ikioma kausikortti maksaa vain euron per ottelu!

Voit tutustua uudistuneeseen korttivalikoimaamme klikkaamalla tästä. Tilaaminen on vähintään yhtä helppoa, sillä voit tilata oman kausikorttisi milloin tahansa helposti ja turvallisesti verkkokauppamme kautta. Tilauksen voit maksaa suoraan omilla pankkitunnuksillasi tai kaikilla yleisillä maksukorteilla. Myös osamaksu on mahdollinen!

Kausikortin jo hankkineet saavat omansa pian postissa

Kausikorttien postitus nykyisille haltijoille käynnistyy tällä viikolla ja jokainen saa oman korttinsa hyvissä ajoin ennen ensimmäistä Ykkösen kotiottelua joka pelataan keskiviikkona 7.5. Korttien mukana postitetaan kätevä otteluohjelmajuliste.

Jos (ja toivottavasti kun!) olet saapumassa seuraamaan Suomen Cupin jännitysnäytelmää nyt keskiviikkona Vehkalammelle, pääset sisään sanomalla nimesi tai edustamasi yrityksen nimen sisäänpääsyportilla.

Peukku ylösTuo mukaan kaverisikin!

Kausikorttilaiset ovat JJK:n tärkein asiakasryhmä ja pyrimme huomioimaan korttilaiset kaikessa seuraan liittyvässä kehityksessä. Kausikortilla on aina edullisinta tulla JJK:n otteluihin ja varsinaisten sarjapelien lisäksi pakettiin kuuluvat myös kaikki Suomen Cupin kotipelit ja harjoitusottelut. Järjestämme myös kevyitä illanviettoja ja mm. avajaislounaan kaikille kortin haltijoille, lisäksi kauden aikana on tulossa etuja mm. fanituotteista ja yhteistyökumppaneilta.

Positiivinen haaste kaikille jo kortin omaaville:

Hanki, innosta ja kehoita mukaan kaverisi, naapurisi ja tietysti koko oma perheesi! Jalkapallo ja JJK ovat aina parasta yhdessä. Mitä enemmän meitä on katsomossa, sitä parempi kokemus on kaikille ja sitä paremmin koko joukkue pelaa ja menestyy!

JJK on tätä