Kausi käyntiin voitolla Suomen Cupissa

09.03.2014

JJK jatkaa Suomen Cupissa kaadettua PK-37:n

JJK aloitti kauden 2014 viralliset ottelut kaatamalla iisalmelaisen PK-37:n Suomen Cupissa lukemin 0-1 (0-0.) Kettujen maalintekijänä kunnostautui paluudebyytin tehnyt Tommi Kari rangaistuspotkusta reilun tunnin pelin kohdalla.

Kuten cup-otteluiden luonteeseen usein kuuluu, Kakkosessa pelaava vastustajajoukkue ei tehnyt Kettujen cup-koitosta helpoksi. Ensimmäinen puoliaika tuulisella Kuopion Keskuskentällä oli viininpunapaitojen vahvaa painostusta. Pallonhallinta kanavoitui myös lukuisiksi maalipaikoiksi, mutta kettuhyökkääjien ruuti oli vielä tässä vaiheessa keväisen kosteata ja tämä saatteli joukkueet 0-0 -tasatuloksessa puoliajalle yhdessä PK-37:n hyvin pelanneen maalivahdin kanssa.

Sama tahti jatkui toisella puoliskolla: Ketut pelasivat rauhassa omaa peliään pitäen pelivälineen vahvasti vastustajajoukkueen kenttäpäädyssä ja PK-37 pyrki nopeisiin vastahyökkäyksiin lähinnä pitkää palloa pelaamalla. Lopulta kärsivällisyys kuitenkin palkittiin tunnin pelin kohdalla kun pallo pelattiin boxiin ja Tommi Kari kaadettiin rangaistuspotkun arvoisesti. Maestro itse asteli pilkulle ja upotti pallon vuorenvarmasti verkon perukoille.

Avausmaali vapautti Kettunutut ja läpi ottelun jatkunut painostus alkoi tuottamaan entistäkin enemmän maalipaikkoja. Viimeistely tuotti kuitenkin yhä vaikeuksia ja myös PK-37 onnistui kertaalleen säikäyttämään osumalla ylärimaan. Silti ottelun sävelkulku oli loppuun asti selvä vaikka lisämaalit jäivätkin tällä kertaa tekemättä.

JJK jatkaa Suomen Cupin neljännelle kierrokselle ja kohtaa siellä vierasottelussa Etelä-Espoon Pallon. Ottelun ajankohta tiedotetaan heti sen varmistuttua.

PK-37 vs JJK 0-1 (0-0)