Kauden 2017 päätösottelu Harjulla lauantaina klo 14

24.10.2017

20171028-JJK-VPS-ottelumainos-www

Veikkausliiga-kausi 2017 päättyy JJK:n osalta kotikentällä.

Päätöskierros pelataan totuttuun tapaan kaikkialla samaan aikaan eli jo klo 14, portit siis aukeavat klo 13. On siis aika kokoontua vielä kerran Harjulle kauden 2017 Veikkausliigan merkeissä kiittämään kettulaumaa päättyvän kauden taistelusta!

Vieraaksi saapuu VPS, joka sai viime kierroksella poikki pitkälle yli kymmenen ottelun tappioputkensa kaatamalla kotikentällään mitalikandidaatti FC Lahden.

VPS:n sijoitus onkin tappioiden myötä valunut niin, että mitalikamppailu on karannut jo jonkin aikaa sitten – mutta toisaalta sarjapaikka ei kuitenkaan ole uhattuna.

JJK:n putoaminen kauden päätteeksi sarjaporrasta alemmas taas varmistui edelliskierroksella, kun tappion myötä HIFK ja karsijanpaikka karkasi ulottumattomiin neljän pisteen päähän. Kummallakaan osapuolella ei siis ole ottelussa enää panosta sarjasijoituksen osalta.

Kaveri mukaan ja vielä kerran Harjulle!

Päätoskierroksen kunniaksi kausikorttilaiset saavat tuoda otteluun yhden henkilön veloituksetta – JJK:n kauden 2017 kausikorttia näyttämällä stadionin lipunmyyntipisteeltä saa kaverille lipun veloituksetta (etu ei koske Fox Cardia). Ota siis kaveri mukaan ja suuntaa vielä kerran Harjulle!

Keskiviikkoaamusta 25.10. lähtien verkkosivujemme ennakkolipunmyynnissä on myös myytävänä irtolippuja kampanjaedulla: pääkatsomolippuja saa kaksi yhden hinnalla. Kampanjalippujen myynti päättyy samalla kuin pääkatsomolippujen normaali ennakkomyyntikin eli 3,5 tuntia ennen ottelun alkua – lauantaina siis klo 10:30.

Lämpimästi tervetuloa Harjulle vielä kerran kauden 2017 merkeissä!

20170815-loppukaudenkotiottelut-wwwbanneri-6-vps