Kätevät ennakkoliput ZUPticketistä myös kaudella 2016

27.04.2016

jjk.fi-zupbanneri-viljala-2016-1193x393

Viime kaudelta tuttu mobiililippukauppa palvelee kettukannattajia myös tällä kaudella!

ZUPticketistä löydät näppärät ennakkoliput, joiden avulla vältät jonotuksen lipunmyyntipisteellä. ZUPticketistä saat lipun suoraan puhelimeesi ja portilla se toimii kuten paperinen pääsylippu: näytät mobiililippua järjestyksenvalvojalle ja lipusta ”repäistään” kosketusnäyttöä pyyhkäisemällä

ZUPticketistä löydät kaikki samat yksittäisliput kuin portillakin ja lisäksi kätevät sarjaliput pääkatsomoon:  neljän lipun paketti maksaa 55 euroa (portilta ostettuna 60€) ja kuuden lipun paketti 80 euroa (portilta 90€). Sarjalipun liput voit käyttää yhdessä ottelussa isommalle porukalle tai yksin tahi kaksin kauden mittaan missä vain ottelussa – mikä vain Sinulle parhaiten sopii!

Uutuutena ZUPticketistä voit ostaa ennakkoon kahvi&pulla-lipun, jolla voit käydä lunastamassa kahvin palanpainikkeineen stadionin pääkatsomon alikulkutunnelista löytyvästä kahvipisteestä. Itse kahvipisteellä et siis tarvitse enää rahaa tai maksukorttia – näytät vain ennakolta ostettua, kahviin ja pullaan oikeuttavaa lippua puhelimestasi!

PS. Enää kaksi yötä kotiavaukseen!

jjk-wwwbanneri-jjkeif-1000x371