Jyväskylän Energia vesittää JJK-yhteistyön

24.03.2014

JJK ja Jyväskylän Energia jatkavat yhteistyötä

Kun jano on suurin on apukin lähellä – eli kesäkuumalla jalkapallon parissa.  Jyväskylän Energia tarjoilee ensi kesänä raikasta juomavettä JJK:n kotiotteluiden yhteydessä.   

Jyväskylän Energia jatkaa JJK:n pääyhteistyökumppanina uudella monivuotisella sopimuksella. Yhteistyöhön kuuluu muun muassa yhteistuumin ja -voimin suunniteltava ja toteutettava kampanjointi mitä parhaimman urheilujuoman – terveellisen, laadukkaan ja ympäristöystävällisen vesijohtoveden – puolesta.

JJK:n kotikenttä Harjun stadion saa jo tulevalla pelikaudella tärkeän lisän palveluihinsa kun Jyväskylän Energian vesipiste avautuu yleisön käyttöön kotiotteluissa. Näin ei haittaa vaikka jano pääsisi yllättämään kesken kesähelteisen urheilutapahtuman ja kotijoukkueen kiihkeä kannustaminen ei kariudu ainakaan kuivaan kurkkuun!

JJK:n ja Jyväskylän Energian pitkään jatkunut yhteistyö saa jatkossa entistä kattavampia muotoja JJK:n junioritoiminnan kautta, sillä Jyväskylän Energia näkyy jatkossa edustusjoukkueen lisäksi myös yli 400 jalkapallojuniorin pelipaidassa.