Jyväskyläläiset lyövät kättä, JJK ja JYP sopivat yhteistyöstä

03.03.2018

JJK ja tuore CHL mestari JYP ovat sopineet toiminnallisen yhteistyön vahvistamisesta. Sopimuksen tavoitteena on vahvistaa seurojen toimintoja sekä rikkoa mielikuvia lajirajoista ja tukea seurojen tavoitteita hyvinvoinnin lisäämisen alueella.

”Olen erittäin mielissäni nyt sovitusta yhteistyömallista. Oli aikakin saada konkreettista yhteistyötä meidän välille. Mielestäni se, ettei me tehtäisi yhteistyötä, olisi huono esimerkki muun muassa Jyväskylän kaupungin suuntaan. Kaupungin strateginen liikuntapääkaupunki-tavoite on nyt solmitun sopimuksen ja aiemmin Kirittärien kanssa solmitun sopimuksen myötä lähempänä ja realistinen”, taustoittaa sopimusta JYPin toimitusjohtaja Aku Vallenius.

 

Yhteistyön käynnistämisen kunniaksi JJK:n kulttipelaaja Mikko Manninen kävi pudottamassa avauskiekon JYP-TPS ottelussa

 

Yhdessä näkyminen, tekeminen ja kuuluminen, on keskeisenä osana solmittua sopimusta.

”Lajien välinen vuoropuhelu on erittäin tärkeää, niin huipulla kuin ruohonjuuri tasolla. Haluamme tuoda näkyville, että sekä arvostamme, että tuemme toisiamme. Nyt sovittu yhteistyö on erinomainen lähtölaukaus yhdessä tekemisen kulttuurille, joka ei tule jäämään vain puheiden tasolle, vaan sisältämään oikeasti useita toiminnallisia elementtejä”, kommentoi JJK:n toimitusjohtaja Caius Forsberg sopimuksesta.

Esimakua yhteistyöstä ja seurojen välisen vuoropuhelun vahvistumisesta nähtiin eilen LähiTapiola Areenalla, kun JYP-TPS-ottelun avauskiekon kävi pudottamassa JJK:n seuraikoni Mikko Manninen.

”Toinen toisiamme tukien kehitetään jyväskyläläistä palloilua. JJK:lla on meneillään hieno kausikorttihaaste-kampanja, johon me lähdimme mukaan mielellämme. Meitä nähdään varmasti kesällä Harjulla ja JJK näkyy vastaavasti meidän mukana ”, toteaa Vallenius.

Kausarihaasteen loppurutistus lähenee, lähde heti mukaan täältä:

www.kettuhaaste2018.com

Lisätiedot:

Caius Forsberg, JJK Jyväskylä

caius.forsberg@jjk.fi

Aku Vallenius, JYP Jyväskylä Oy

aku.vallenius@jypliiga.fi