Juuso Seuri ja Lauri Seilonen uudet sopimuspelaajat – kausikortit myynnissä!

27.03.2019

Joukkuetta rakentava JJK on solminut pelaajasopimukset kahden oman kasvattinsa Juuso Seurin ja Lauri Seilosen kanssa, jotka nousevat ensimmäistä kertaa edustusjoukkueeseen pelattuaan viime kaudella pääasiassa B-nuorten otteluita.

18-vuotias, laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Juuso Seuri aloitti jalkapallon JJK:ssa ja onkin edustanut seuraa suurimman osan urastaan. Kettupaidan lisäksi Seurille on nuorempana kertynyt otteluita myös muissa jyväskyläläisseuroissa FC Blackbirdissä ja Komeetoissa sekä viimeisimpänä neljän ottelun verran Miesten Kolmosessa JPS:n paidassa kaudella 2018. Debyyttinsä Kolmosessa Seuri teki niinikään viime kaudella JJK-Villikettujen paidassa.

Seuri on ollut edustusjoukkueen mukana viime syksystä saakka ja vakuuttanut päävalmentaja Basam Elfadlin tekemisellään sekä mm. osumalla kahdesti vastustajan verkkoon viime viikonloppuna pelatussa harjoitusottelussa FC Blackbirdia vastaan.

– Juuso on juoksuvoimainen ja suoraviivainen pelaaja, joita jokainen joukkue tarvitsee kokoonpanoonsa. Uskon, että pelitavassamme Juuso voi päästä näyttämään vahvuuksiaan ja pitämään vastustajan pakit kiireisinä.

Juuso Seuri iski kaksi osumaa FC Blackbirdin verkkoon Vehkalammella pelatussa harjoituskamppailussa.

Vuonna 2001 syntynyt oma kasvatti Lauri Seilonen on pelannut koko uransa Kettupaidassa ja kuului viime kaudella joukkueensa kantaviin voimiin tehden keskikenttäpelaajaksi myös mukavasti maaleja. Debyyttinsä aikuisten tasolla tänä vuonna 18 vuotta täyttävä peluri pääsi tekemään kaudella 2018 ToU:n vieraana Villikettujen paidassa. Monikäyttöinen Seilonen kehittyi viime kaudella aimo harppauksin ja askel miesten peleihin onkin enemmän kuin ansaittu.

– ”Late” nousi viime kaudella selkeästi B-junioreiden johtavaksi pelaajaksi ja hänellä on kehitys kovassa vauhdissa ylöspäin. Hän on meidän tyyppisemme keskikenttäpelaaja, joka on rauhallinen pallon kanssa ja näkee kentän hyvin. Hänellä on nyt seuraava askel edessään ottaa paikka kovassa pelipaikkojen kilpailussa keskikentällä, Elfadl tuumailee.

Lauri Seilonen (#13) on iskenyt kahden kauden ajan B-nuorten runkomiehistössä yhteensä 19 osumaa.

Tue seuraa hankkimalla Kolmosen kausikortti tai liittymällä jäseneksi

Voit nyt tukea seuraa ja hankkia kausikortin Kolmoseen kaudelle 2019. Kausikortin hinta on 50 euroa ja se sisältää sisäänpääsyn sekä vapaavalintaisen paikan katsomosta Harjulla ja Viitaniemessä pelattavissa JJK:n kotiotteluissa kaudella 2019. Korttiin ei tule numeroitua istumapaikkaa, joten sillä voi valita oman paikkansa otteluun saapuessaan ja halutessaan katsoa vaikka jokaisen kamppailun eri paikalta ja päästä samalla aina kaverinkin viereen istumaan. Maksetun korttisi voit noutaa stadionin portin lipunmyyntipisteeltä ensimmäiseen otteluun saapuessasi tai aiemmin erikseen sovittuna aikana.

Toinen hyvä tapa tukea seuran toimintaa on liittyä JJK Jyväskylä ry:n jäseneksi. Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun (100 euroa) seuran tilille tai vastaavasti voit halutessasi valita myös tukijäsenyyden, jonka hinta on 1 000 euroa.

Kausikortin tilaaminen tai jäseneksi liittyminen onnistuu kätevästi lomakkeella, jonka löydät klikkaamalla TÄSTÄ.

Mikäli olet kiinnostunut sponsoroinnista tai seuran tukemisesta esimerkiksi isommalla summalla, olethan yhteydessä: jjk(at)jjk.fi

HUOM! Kuten aiemmin on ilmoitettu, JJK Jyväskylä ry lahjoittaa myös aiemmin Kakkoseen kaudelle 2019 kausikortin tilanneille ja maksaneille kausikortin Kolmosen otteluihin heidän niin halutessaan.