Joukkue valmis – tervetuloa Kettuihin Billy!

11.04.2014

JJK Bilal VelijaJJK:n joukkue kaudelle 2014 on juuri saanut viimeisenkin silauksen kun kokenut makedonialaispuolustaja Bilal Velija liittyy Kettujen vahvuuteen täksi kaudeksi.

Bilal eli tuttavallisemmin Billy tai Bili harjoitteli JJK:n mukana jo tammikuussa viikon verran ja oli mukana mm. Tammiturnauksessa kaatamassa liigajoukkue FF Jaroa. 31-vuotias pelimies jätti nopeasti hyvän ja äärimmäisen ammattimaisen vaikutelman valmennusjohtoon ja Bili täydentääkin erinomaisesti JJK:n joukkueen koostumusta.

– Hyvä, voimakas puolustaja joka osaa myös hyökätä, erittäin terävä ja taitava molemmilla jaloilla, JJK:n päävalmentaja Juha Pasoja kuvailee tuoreinta kettupeluria.

Etenkin oikeana laitapuolustajana useimmin viilettävä Bili on kerännyt urallaan kokemusta aikaisemmin useamman eri maan liigoista pelaten mm. Norjan kovatasoisessa Adeccoligassa ja piipahtanut jo pidemmän aikaa sitten myös Suomessa pelaten yhden kauden Porissa. Kokemukset eri maiden sarjoista näkyvät miehen otteissa hyvällä tavalla.

– Bili on viimeisen päälle ammattilainen ja varustettu hyvillä johtajanominaisuuksilla. Tämä oli selvää jo tammikuun testin aikana ja mielikuva on vain vahvistunut nyt kun saatiin äijä tänne takaisin pari päivää sitten, Paso summaa.

Mitkä kolme kirjainta löytyvät miehen sydämestä?

Myös pelaaja itse on erittäin onnellinen saapuessaan vahvistamaan JJK:ta. Seura teki Biliin hyvän vaikutuksen jo talvella ja vastaanotto nyt sopimuspelaajana on myös ollut erinomainen.

– Mahtava päästä tänne. Uskon että pystyn antamaan JJK:lle paljon ja auttamaan joukkuettamme menestymään. Seura on hoitanut hommat tosi hyvin ja meillä on hyvä jengi koossa, sopiva sekoitus nuoruutta ja kokemusta, Bili kertoo ensivaikutelmiaan.

Ammattimiehen asenne vakuuttaa heti myös haastattelijan.

– Mun asenne on se että mulla on nyt kolme kirjainta J, J ja K sydämessä ja annan kaikkeni niiden eteen. Pelaan joka tilanteen täysillä ja vähintään samaa odotan jokaiselta muultakin meidän jätkältä. Sen suhteen ei tule kyllä varmasti ongelmia, porukassa on tosi hyvä joukkuehenki ja ollaan valmiita ylittämään itsemme joka kerta kun astutaan kentälle.

Bili on pelikelpoinen heti huomisessa harjoitusottelussa MP:tä vastaan ja ottaneekin avauskokoonpanosta oikean laitapuolustajan paikan. Harjoitusottelu pelataan Vehkalammen urheilupuistossa klo 14:00.

 

Tervetuloa JJK:hon Bili – dobro doјdovte!