Joukkue palannut treenikentälle – ensi viikolla harjoitusottelu

05.12.2014

killeri-treenit-2-2014-12-02

JJK:n edustusjoukkue on aloittanut työnteon tulevaa kautta varten.

Valmistautuminen kohti kautta 2015 alkoi maanantaina testeillä ja tiistaina palattiin talviseen tapaan tiiviiseen treenirutiiniin. Marraskuun ajan akkuja lataillut joukkue on kirmannut takaisin harjoituskentälle vapautuneena ja silminnähden iloisena.

– Mitä tässä nyt muutaman päivän ajan on taas poikia nähnyt, niin erittäin hyvä meininki tuntuu olevan. Hyvin on treenit lähteneet jälleen käyntiin, tuumaa päävalmentaja Juha Pasoja.

JJK:n joukkueenrakennus on varsin oivallisella mallilla, sillä kasassa on nyt jo 17 sopimusta. Pasoja ja fysiikkavalmennuksesta vastaava Antti Luhta pääsevät siis käskyttämään tulevan kauden joukkuetta varsin suurelta osin jo nyt.

– Vähän olen yllättynytkin siitä, miten pian saatiin porukka näinkin hyvin kasaan. Onkin todella tärkeää, että saadaan omat pojat kiinnitettyä JJK:hon ja päästään harjoittelemaan heidän kanssaan aivan alusta asti. Tällä hetkellä kaikki vaikuttaa kaikin puolin todella hyvältä, Paso summaa.

– Siitä nyt joukkueen kanssa jatketaan, mihin viime kaudella jäätiin!

Kehityksen kausi

Kausi 2014 oli koko joukkueelle etsikkoaikaa miesten tasolla ja monet nuorista pelaajista kehittyivät kauden aikana paljon. Nyt on Pasojan mukaan aika ottaa lisää askelia kehityksessä.

– Sanotaanko, että jos 2014 oli harjoittelukausi monelle meistä, niin 2015 on varsinainen kehittymisen kausi.

– Fysiikan treenaamisen osalta saatiin jo viime vuonna hyviä tuloksia ja sitä lähdetään jatkamaan. Hieman joitain asioita muutetaankin: edetään hieman erilaiella rytmillä niin, että kaikilla pysyy mieli virkeämpänä ja työnteko sen myötä entistä mielekkäämpänä.

Radikaaleja muutoksia ei kuitenkaan ole luvassa.

– Pelillisesti jatketaan pitkälti samoilla linjoilla kuin viime kaudellakin. Tietenkin olemme katsoneet ne asiat, jotka eniten kaipaavat kehitystä ja painotamme niitä. Toisaalta viime kaudella hyvin menneitäkin asioita pyritään ruuvaamaan vielä piirun verran paremmiksi.

Yhden asian Pasoja nostaa erikseen esille.

– Kyllä me erikoistilanteita tullaan harjoittelemaan vielä viime kautta enemmän. Etenkin puolustuspäässä.

killeri-treenit-3-2014-12-02

Ensi viikolla SJK-harjoitusottelu

Myös pelikentille palataan pian, talven ensimmäinen harjoitusottelu kun on vuorossa ensi viikolla. JJK matkaa Seinäjoelle SJK:n vieraaksi perjantaina 12.12., ottelu alkaa Wallsport Areenalla kello 18.

Viime kaudeksi Veikkausliigaan noussut SJK  ponnisti heti ensimmäisellä liigakaudellaan hopealle, joten talven pelit alkavat heti kovalla vastuksella.

– Päästään pelaamaan heti liigajoukkuetta vastaan, se on meille oikein hyvä. Läpi talvikauden tullaan pelaamaan harjoitusotteluita tasaiseen tahtiin.