Jordi Van Gelderen jatkaa Kettupaidassa

05.03.2014

JJK Jordi Van GelderenKettukansaa hellivät huippu-uutiset eivät ota loppuakseen kun JJK esittelee jo viikon toisen sopimusjulkistuksen: erittäin vahvasti jyväskyläläistynyt hollantilaistoppari Jordi Van Gelderen jatkaa viininpunaisessa jo kolmatta kauttaan!

Keväällä 2012 JJK-paitaan siirtynyt Jordi otti ensimmäisestä ottelustaan alkaen keskisuomalaisyleisön puolelleen peräänantamattomalla asenteellaan. Kookas ja pallollisesti molemmilla jaloilla erinomaisesti peliä avaava toppari korkkasi myös maalitilinsa heti debyyttikolmevarttisellaan ja onkin tehnyt puolustajan paikalta kunnioitettavat kuusi maalia kettupaidassa pelaamissaan reilussa 30 ottelussa.

Viime kaudella Jordin pelit jäivät alkukauteen ikävän loukkaantumisen johdosta, mutta nyt mies on silmin nähden häkellyttävän atleettisessa kunnossa ja viihtyy Keski-Suomessa paremmin kuin hyvin.

– Erittäin hyvältä tuntuu. Jyväskylästä on tullut mulle kuin toinen kotikaupunki ja oon treenannut kovempaa kuin ikinä viimeiset puoli vuotta, todella intohimoisena harjoittelijana tunnettu Jordi kertoo hymyillen.

Jo taakse jätetty loukkaantuminen pysäytti himourheilijamme hetkeksi, mutta vain erittäin lyhyeksi semmoiseksi ja Jordi onkin ollut tuttu näky Jyväskylän lenkkipoluilla sekä kuntosalilla viime ajat.

– Viikon taisin malttaa levätä leikkauksen jälkeen – sit pääsin taas elementtiini. Oon treenannut 2-3 kertaa päivässä, kuusi päivää viikossa. Lenkkiä, punttisalia ja jumppaa Elixialla, vesijuoksua järvessä, Rantasipi Laajavuoressa, pallotreenejä yksin ja joukkueen kanssa… Jyväskylässä on hyvä liikkua ja mua ei jatkossakaan pysäytä mikään!

Sydän Jyväskylässä

Hollannissa jalkapallokasvatuksensa saanut Jordi aloittaa nyt kolmannen kautensa kettupaidassa ja tulee varmasti kantamaan isoa vastuuta kentällä ja kopissa.

– Meen aina täysillä kaikessa, se on mun asenteeni ja se tulee multa luonnostaan. Haluun vastuuta ja tartuttaa asenteeni muihinkin. Kausi on pitkä ja välillä saatetaan joku peli hävitäkin, mutta nyt näytämme koko joukkueella miten mennään sata lasissa joka palloon, joka kaksinkamppailuun ja halutaan oikeesti voittaa jokaikinen peli, Jordi naulaa omaa rooliaan ja koko joukkueen tavoitteita tulevalle kaudelle.

Lahjakkaalle ja erittäin kehityskelpoiselle mutta jo kykynsä osoittaneelle kaverille olisi varmasti ollut ottajia muuallakin. Miksi JJK, miksi Jyväskylä?

– Mä viihdyn täällä erinomaisesti, Jyväskylästä löytyy kaikki ja paikka on nuorekas. Meillä on hyvä jengi ja halutaan pelata hyvää, taistelevaa futista, se sopii mulle.

Jalkapallo ja Jyväskylä kuuluvat kovaluisen kaverimme suunnitelmiin myös jatkossa.

– Tää oikeesti tuntuu kodilta mulle, sitä ei koskaan tiedä mihin futisura voi viedä tässä välissäkin mutta voin hyvin kuvitella asuvani Jyväskylässä vaikka parinkymmenen vuodenkin päästä omaan perheen kanssa, Jordi päättää iso hymy kasvoillaan – ja miehelle tyypillisesti lähtee takaisin treenikentälle.

Welkom Jordi!

 

Jordi nimeää jalkapallouransa kohokohdaksi UEFA Europa Leaguessa kesällä 2012 tekemänsä maalin (ks. video) – lue lisää miehen mietteitä hänen pelaajakortistaan klikkaamalla tästä.