JJK:sta Reilun kaupan jalkapalloseura – tartu reiluun haasteeseen!

21.03.2013

JJK ja Reilu kauppa

 

Suomalaisilla työpaikoilla juodaan päivittäin pannukaupalla kahvia. Sitä nautiskellaan kahvihuoneissa, kokouksissa ja työpisteillä – yhteenlaskettuna miljoonia kupillisia päivässä. Ei siis ole samantekevää, missä ja miten kahvipavut on viljelty. Kahvin ja muiden kehitysmaatuotteiden valitseminen Reilun kaupan merkillä varustettuina on helppo tapa muuttaa maailmaa. Reilun kaupan merkki kertoo, että kahvi on hyvä myös viljelijälleen, joka on saanut työstään kunnollisen korvauksen.

 

Me uskomme, että Reilu kauppa sopii suomalaistyöpaikoille kuin nenä päähän. Kaikilla ihmisillä, myös kehitysmaissa, pitäisi olla oikeus tulla toimeen omalla työllään ja päättää itse omasta tulevaisuudestaan.

 

Me myös tiedämme, että suomalaisten työpaikoillaan tekemillä valinnoilla on kauaskantoisia vaikutuksia. Tämän vuoksi JJK:n kotipeleissään 15.4. alkaen myymä kahvi on Reilun kaupan kahvia.

 

Haastamme myös kaikki kumppanimme mukaan vaihtamaan firman kahvit reiluiksi ja näin muuttamaan maailmaa – kahvikupillinen kerrallaan.

Avaamme myöhemmin keväällä kotisivuillamme erillisen Reilun kampanjasivuston, jossa esittelemme jokaisen Reiluun haasteesen reippaasti tarttuneen yhteistyökumppanimme. Jos firmasi kahviasiat ovat jo reilulla tolalla, ota meihin yhteyttä jjk@jjk.fi niin teemme yrityksestäsi esittelyn.

 

Reiluin terveisin,

JJK

 

Lue lisää Reilusta kaupasta ja sen merkityksestä Fairtrade Finlandin kotisivuilta. Reilu kauppa toimii JJK:n otteluisäntänä sunnuntaina 16.6. pelattavassa JJK vs IFK Mariehamn -ottelussa ja on muutenkin kattavasti esillä läpi tulevan jalkapallokauden. Luvassa on myös todella Reiluja yllätysetuja etenkin kaikille kausikorttilaisille – seuraa viestintäämme!


JJK mukana Reilun kaupan haasteessa

JJK kannattaaa Reilua peliä niin kentällä kuin sen laidallakin – aina jokaisesta kahvikupista alkaen.