JJK:lle vaikuttava kumppani UEFA Europa Leagueen

30.06.2012

Aidon vie JJK:n Eurooppaan

 

Historiallisiin UEFA Europa Leaguen otteluihinsa valmistautuva JJK Jyväskylä on ylpeä esitellessään europeleissä yksinoikeudella esiintyvän kansainvälisen yhteistyökumppaninsa Aidonin. Osuvasti Jyväskylässä päämajaansa pitävä Aidon on älykkääseen mittaukseen ja älykkään sähköverkon sovelluksiin erikoistunut eurooppalainen teknologiayhtiö, joka on vauhdilla valloittamassa kansainvälisiä pelikenttiä – juuri niin kuin JJK:kin.

 

– Meille oli heti alusta asti selvää että lähdetään JJK:n kelkassa myös kohti Eurooppaa. JJK tarjoaa Aidonille monipuolisen yhteistyökumppanuusmallin joka tuo aitoa lisäarvoa molemmille osapuolille. Lisäksi arvostamme paljon seuran yhteiskuntavastuullista työtä ja vahvaa junioritoimintaa, Aidonin toimitusjohtaja Timo Chrons kertoo euroyhteistyön taustoista.

 

Aidon on ainut yhteistyökumppani joka näkyy JJK:n peliasussa kauden 2012-2013 UEFA Europa Leaguen otteluissa. Mistään uudesta yhteistyökumppanista ei kuitenkaan ole kyse, vaan JJK:lla ja Aidonilla on takanaan useita vuosia menestyksellistä yhteistyötä. Aidon on toiminut alusta alkaen mm. Babatunde Wusun kummipelaajana.

 

– Maalintekijän kykyjensä lisäksi Tunde on loistava persoona ja varmasti paras mahdollinen jalkapallolähettiläämme myös ulkomaan pelikentillä. Mahtavaa olla Tunden ja koko JJK:n matkassa näissä ainutlaatuisissa kansainvälisissä otteluissa, Chrons jatkaa.

 

Myös JJK:n puolella ollaan erittäin tyytyväisiä niin eurokumppanuuteen kuin muuhunkin yhteistyöhön Aidonin kanssa.

 

– Aidon on innovatiivinen ja menestyvä yritys, hienoa että saamme yhdessä ponnistaa kohti Euroopan pelikenttiä. Aidonilla ymmärretään upeasti jalkapallon syvempikin rooli yhteiskunnassa, pelimiehiä koko porukka, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen linjaa.

 

Myös kansainvälinen perspektiivi on Vesalaisen mieleen.

 

– Jalkapallo lienee rakkauden ohella maailman kansainvälisin asia. Haemme nyt ja jatkossa JJK:n yhteistyöverkostoon yrityksiä joille myös kansainvälisellä näkyvyydellä ja yhteistyöllä on suuri merkitys.

 

 

JJK toivottaa Aidonin tervetulleeksi Eurooppaan!