JJK YHTEISKUNTAVASTUU – JJK lahjoittaa Jyväskylän seudun Sotainvalidit ry:lle kasan kausikortteja itsenäisyyspäivän kunniaksi

01.12.2010

JKLseudunsotainvalidit_logo1

JJK YHTEISKUNTAVASTUU – JJK lahjoittaa Jyväskylän seudun Sotainvalidit ry:lle kasan kausikortteja itsenäisyyspäivän kunniaksi

JJK juhlistaa itsenäistä Suomea ja kunnioittaa itsenäisyytemme mahdolliseksi tehneitä ihmisiä lahjoittamalla heille heidän haluamansa määrän kausikortteja JJK:n vuoden 2011 kotiotteluihin. ”Eipä mekään täällä tänä päivänä paljon palloa potkittaisi jos he eivät olisi aikanaan tehneet niin suurta uhrausta koko kansakuntamme eteen,” JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen muistuttaa. ”Tämä symbolinen mutta käytännöllinen teko on vähintä mitä voimme tehdä heidän eteensä ja toivotammekin kaikki sotainvalidit enemmän kuin tervetulleiksi kunniavieraina katsomaan kun kettupaidat ottavat kotivoittoja ensi kaudella.”

Jyväskylän seudun Sotainvalidit ry:n johtokunnan jäsen Pentti Koskinen on mielissään JJK:n lähestymisestä ja toteaa että kausikortit tulevat aktiiviseen käyttöön.  ”Harjun lehterit täyttyvät varmasti joka peliin ensi kaudella. Meistä pojista on niin moni pelannut jalkapalloa itsekin aikanaan, että totta kai sitä tullaan nyt katsomaan kun oman kotikylän joukkue pelaa mestaruustasolla,” Koskinen toteaa. Kovatasoisen jalkapalloviihteen ohella Koskinen näkee JJK:n ottelutapahtumissa myös vahvan sosiaalisen ja yhteisöllisen puolen: ”Mikä olisikaan jalkapallo-ottelua parempi paikka tavata niin uusia kuin vanhojakin tuttuja ja vaihtaa samalla kuulumiset. Siinä puhutaan ummet ja lammet ympäri, mutta totta kai kun miehet kokoontuu niin ennemmin tai myöhemmin puhe kääntyy vain jalkapalloon.”

Tämä hieno ajatus sotainvalidien muistamisesta tuli JJK:n saaman yleisöpalautteen kautta. JJK kiittää ja haastaa jatkossakin koko yhteisönsä kertomaan kuinka me voimme tehdä yhdessä hyvää. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!