JJK-Viikingit: Misi palaa kettupaitojen maaliin

30.10.2010

JJK-Viikingit: Misi palaa kettupaitojen maaliin

JJK pelaa tänään Harjun stadionilla kohtalonottelun FC Viikinkejä vastaan. Ratkaisevassa liigakarsintaottelussa kettupaitojen maaliin marssii pitkästä aikaa Mihaly Szerovay. Maalivahdin vaihtoon ei liity epäluottamusta Janne Korhonsen suuntaan.

– Tässä ei ole mitään radikaalia, Jannella on pientä nivusvaivaa. Meillä ei ole syytä ottaa pienintäkään riskiä, kun on Misin tasoinen mies käytettävissä, valmentaja Jori Särkkä kommentoi.

– Tässä tulee hyvin esiin se, miten loistava tilanne meillä on kun on kaksi huippuluokan veskaria. Kauden osalta tavallaan sulkeutuu yksi ympyrä tässä, Misin kanssa aloitettiin ja Misin kanssa lopetetaan.

Penkkikomennuksen jäljiltä Szerovaylla on varmasti kova halu näyttää osaamisensa Harjun kotiyleisön edessä. Särkkä ei epäile suojattinsa onnistumista.

– Ei tässä pienintäkään jännitystä sen suhteen ole. Kaikki luottavat Misiin. Kunhan hän pitää keskittymisen oikeissa asioissa tunteikkaasta tilanteesta huolimatta.

Muuten joukkueen kokoonpano on käytännössä sama kuin keskiviikon vierasottelussa. Pelikiellossa olevan Mika Lahtisen korvaa oikealla laidalla Tommi Kari.

– Me ollaan nyt yhtä peliä viisaampia siitä, miten Viikingit pelaa. Keskiviikon perusteella ei edelleenkään ole mitään syytä pelätä, itseluottamus on kunnossa, Särkkä sanoo.

Vasemmalla laidalla jälleen aloittava Jani Virtanen oli keskiviikkona Viikingeille paha pideltävä. Ex-turkulainen on päässyt paremmin ja paremmin peliin mukaan, ja tulostakin on alkanut tulla.

– Ottaa se aina aikaa tulla uuteen joukkueeseen. Jamppa on mennyt koko ajan parempaan suuntaan ja pelikunto alkaa löytyä. Fyysinen kunto ei sinänsä tässä kohtaa parane, Särkkä toteaa.

 

JJK-Viikingit Harjulla tänään kello 14.

JJK
> Kokoonpano
1 Szerovay
7 Viren
4 Okkonen
5 Pasoja
13 Latikka
10
Kari
14 Sinisalo
6 Tuomanen
26 Virtanen
17 Linjala
20 Hyyrynen

> Vaihtopenkki: 30 Korhonen, 8 Lähitie, 16 Markkula, 18 Abahassine, 19 Sund, 21 Alonen, 23 Poutiainen